Bivši partner odjednom želi da se pomirite? Evo zašto je tako…

Sigurni smo da ste se barem jednom našli u ovoj situaciji. Nakon prekida veze, i nakon nekog određenog vremena, vaš bivši partner se svim silama trudi da se vrati u vaš život, čak i ako je on taj koji je inicirao prekid.

Ako ste se ikada zapitali zašto se to baš vama događa, verujte nam, mnogi ljudi širom sveta imaju identičnu priču. A ako ste se samo pitali zašto se to događa, onda napokon imamo odgovor.

Reč je o tzv. sjaju nakon prekida, odnosno razdoblju nakon prekida kada se mnoge žene, ali i muškarci, odlučuju na pozitivne životne promene, vezane uz svoj izgled, ali i ličnost, koje kod bivših partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

Drugim rečima, vašem bivšem partneru odjednom počinje da se sviđa nova verzija vas, a kao poznati primer toga, naučnici uzimaju Anđelinu Džoli, koja danas izgleda bolje i svežije nego kada je bila u braku s Bredom Pitom.

Pripadnice lepšeg pola potvrdile su ovu teoriju i istakle kako često nakon prekida veze postanu srećnije, jače i lepše. 

Ipak, treba naglasiti kako to nipošto ne znači da su najprivlačnije žene one koje su prekinule vezu. Naime, spomenuti sjaj moguć je samo nakon veze koja vam je donela više štete nego koristi, što apsolutno ima logike.

Pročitaj još