Čitajte između redova - kako razlikovati ljubaznost i flert?

Čitajte između redova – kako razlikovati ljubaznost i flert?

Flert za mnoge muškarce predstavlja pravo umeće, zbog čega često osmišljavaju razne taktike kako bi osvojili srce dame koja im se dopada. Kako razlikovati ljubaznost i flert?

Foto: Pexels

Žene su veoma skeptične kada je reč o muškarcima i njihovom flertu. I tačno je, nekada je stvarno teško pročitati muške signale i sa sigurnošću reći: "Da, sviđam mu se".

Međutim, postoji nekoliko znakova koje bi trebalo da prepoznate kako ih ne biste otpisali kao neku uobičajenu kurtoaziju.

Kako razlikovati ljubaznost i flert?

Stalno vam se osmehuje

Prvi znak njegove zainteresovanosti jeste osmehivanje. Ako primetite da muškarac povremeno baci pogled u vašem pravcu i uz to se slatko osmehne, to bi mogao biti signal da želi da ostvari kontakt sa vama i da vam se približi.

Slučajno vas dodiruje

Drugi znak je slučajni dodir. Neverbalni govor tela nekada govori više od reči. Ako vas tokom razgovora često dodiruje, postoji mogućnost da je zaljubljen u vas. Čak i kada vam se ti dodiri čine refleksnim i manje važnim, upravo oni ukazuju na to da privlačnost postoji.

Uvek je tu za vas

Treći znak je da će muškarac koji flertuje sa vama uvek naći izgovor i način da bude u vašoj blizini. Ako nije u mogućnosti da fizički bude pored vas, vaš telefon će biti usijan od stalnih poziva i poruka.

Izvor: 24 sedam

Zatvoreno za komentare.