Dame čuvajte se: Ovo su nove fore jačeg pola kojima će pokušati da vas osvoje!

Dame čuvajte se: Ovo su nove fore jačeg pola kojima će pokušati da vas osvoje!

"Peacocking" ili slobodnom prevodu "šepurenje" (engleski peacock = paun) je nova fora kojom se muškarci "pokazuju" pred ženama, odnosno žele da ih odvedu u krevet...

Foto: Instagram

"Šepurenje" – biti uočljiv pomoću stajlinga 

Biti uočljiv po svaku cenu! To je smisao šepurenja. Kao što se plemenite ptice svojim šarenim perjem bore da privuku pažnju ženke, tako i muškarci svojim stajlingom žele da ostave snažan utisak na nas. "Dress to impress" (u slobodnom prevodu: "Obuci se da impresioniraš") je moto kod šepurenja. 

Foto: Instagram

Kod šepurenja nije autfit jedino u čemu se preteruje, nego je i ponašanje muškaraca zapravo glumatanje - preterano ljubazno i fino: pridržavanje vrata, paljenje upaljača, zaštitničko ponašanje...Tipovi koji se šepure uvek su savršeni džentlmeni i spremni da pomognu dami u nevolji. Ali čim dotaknu krevet, on počinje da se ponaša kao mačo i pokazuje svoje pravo lice. Je l' zvuči poznato? 

Foto: Instagram

"Peacocking" ekipa se pozicionirala i na internetu. Mogu se pronaći bezbrojni saveti stilista za savršeno šepurenje, a na nekim forumima muškarci pričaju svoja iskustva.

Zatvoreno za komentare.