7 znakova koji pokazuju da je muškarac spreman za dugu vezu

7 znakova koji pokazuju da je muškarac spreman za dugu vezu

Vreme je da saznate da li je on zaista "materijal" za iskreni ljubavni odnos. Ovo su 7 znakova koji pokazuju da je muškarac spreman za dugu vezu.

Foto: Shutterstock

Upoznali ste dečka, koji bi mogao da bude “onaj pravi”, ali još ste nesigurni kakva je budućnost vaše veze?

Da vam olakšamo, stručnjaci navode sedam načina da proverite da li je on zaista “materijal” za dugu vezu.

Pa, vreme je za proveru:

Ima kućnog ljubimca

Muškarac koji voli životinje verovatno ima svoju osetljivu i nežnu stranu.

Posedovanje kućnog ljubimca često može da zadaje isto toliko brige koliko i malo dete.

Da li on sve ne baš zabavne poslove koji se tiču kućnih ljubimaca obavlja sa strpljenjem? Da li pravilno pokazuje ljubav i privrženost? Kućni ljubimci omogućuju da iz nas izađe ono najbolje.

Foto: Shutterstock

Ljubazno se odnosi prema konobarima i ostalim ljudima

“Ako se vaš dečko lepo ponaša prema drugima, posebno onima iz uslužnih delatnosti, to pokazuje da je on osoba koja ima poštovanja. Ako ste ga posmatrali duže vreme i uvek je bio ljubazan i dosledno se odnosio prema drugima, to je odličan pokazatelj da je on dečko za ozbiljnu vezu”, navodi psiholog Marni Fojerman.

Razgovarate o sigurnom seksu

Ako vas dvoje možete da vodite otvoren i iskren razgovor o sigurnom seksu, to znači da on preuzima odgovornost za svoje zdravlje i zdravlje drugih. Takođe bi trebalo da mu kažete ako je seks bolan.

Želi da upozna tvoje roditelje

Neki muškarci su u velikom strahu pri samoj pomisli na to da ćete ih upoznati s roditeljima. Ali ako vas on vidi u svojoj budućnosti, pokazaće iskreno zanimanje i entuzijazam zda upozna i provodi vreme s njima. Kad vaš partner daje prioritet sastanku s vašim roditeljima, on takođe daje prioritet vašem odnosu.

Foto: Shutterstock

Razgovara s vašim prijateljima

On ceni vaše prijatelje i prijateljice i poštuje ih kao ljude. Zna da su to pojedinci koji su važan deo vašeg života i želi da ih bolje upozna. Uzbuđen je kad sazna o vama sve što može, uključujući i prijatelje koji vas okružuju.

Kad je sa vašim prijateljima, on se trudi da razgovara s njima, pronađe zajedničke teme, angažuje se i upozna ih jer mu je stalo.

Dobro se nosi s onim danima kada ste u PMS-u

Tokom menstruacije ste verovatno loše raspoloženi i osećate nadutost i mučninu u to doba meseca. Njegova otvorenost i prihvatanje onoga kroz što prolazite pokazuje vam kako će se nositi sa usponima i padovima do kraja zajedničkog života.

Dakle, ako vam donese lekove za ublažavanje grčeva ili vam izmasira leđa kad imate menstruaciju, čuvajte ga.

Planirate budućnost

Planirate zajednički odmor sledećeg leta? To je dobar znak da je on zainteresovan za vezu na duge staze. Ako vas pozove na rođendansku zabavu svog nećaka koja je za tri meseca ili na venčanje koje je za šest meseci, to znači da planira da bude sa vama i u budućnosti.