Evo čime ih odbijate: Ovakvim ženama muškarci ne vole da prilaze

U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je više žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze…

Photo: Unsplash

Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Evo nekoliko potencijalnih razloga... 

"Čopor" drugarica 

Photo: Unsplash

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu devojci koja se celo veče ne odvaja od "čopora" svojih prijateljica. 

Mobilni 

Photo: Pexels

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svetom.

Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete. 

Napadne minđuše 

Photo: Pixabay

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo verovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju. 

Karmin 

Photo: Pexels

Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste, crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse verovatno ni ne primete. 

Osmeh 

Photo: Unsplash

Žene koje se nikada ne smeju nisu im nimalo privlačne, ma koliko god bile lepe. 

Alkohol 

Photo: Pixabay

I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i "odvažnije", odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače. 

Preterivanje 

Photo: Unsplash

Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne. 

Pročitaj još