Kada muškarcima žena postaje dosadna

Normalno je da žena na prvom sastanku ima velika očekivanja od potencijalnog partnera. On mora biti duhovit i inteligentan, imati dobar posao, naravno treba i dobro izgledati ili šta već koja želi želi za sebe... Isto tako i muškarci procenjuju žene dok sede preko puta njih. Šta je to što im smeta? Otkrivamo vam kada žena postaje dosadna muškarcu.

 Foto: Shutterstock

1. Nije duhovita

Prema internet platformi Reddit, muškarci smatraju posebno neatraktivnim i dosadnim kad ih žena ne može nasmejati. Osim toga, rado žele dobiti potvrdu. Verovatno i gospoda stoje jednako dugo pred ormarom i razmišljaju što će obući.

2. Nemaju o čemu da razgovaraju

Momci su takođe otkrili da smatraju dosadnima žene koje na sastanak idu samo zato da bi ih neko zabavio. Muškarci nisu – u normalnim slučajevima – umetnici koji mogu sami sebe zabaviti. Napete priče iz svakodnevnog života – koje nemaju veze s tračevima i ogovaranjem – uvek dobro prolaze i bude zanimanje sagovornika. 

3. Nema ciljeve 

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje nemaju vlastite ciljeve.

Čarobne reči: zajedničke stvari 

Međutim, šta muškarci zapravo smatraju (odmah) privlačnim? Odgovor je, prema Reditu, jasan: muškarci vole kad imate puno zajedničkih stvari – svejedno radi li se o sportu ili fascinaciji prema nekoj vrsti muzike – zajednički interesi čine neku osobu privlačnom i uzbudljivom. 

 

Pročitaj još