Evo kako se ponaša muškarac koji zaista voli ženu

Evo kako se ponaša muškarac koji zaista voli ženu

Ako idete na sastanke, verovatno to radite u nadi da ćete pronaći onu pravu, istinsku ljubav. A ako ste žena koja je počela da izlazi s novim muškarcem, verovatno se nadate da postoje neki neosporni znakovi da se on zaljubljuje u vas. Kako se ponaša muškarac koji zaista voli ženu?

Foto: Shutterstock

Znate kako se osećate i želite da znate kako se oseća druga strana, jer zadnje što vam treba je da ulažete svoje vreme ili rizikujete da budete povređeni ako ne osećate isto jedno prema drugom.

Zbog toga tražite znakove, a neki su zaista očigledni: on je brižan prema vama, održava kontakt očima, provodi vreme s vama. Čak se možda i ne ustručava to da kaže.

Međutim, postoji i druga strana zaljubljivanja koja nije uvek lako uočljiva, jer se ponekad zastrašujuće s njom suočiti i priznati je.

Ali emocija snažna poput ljubavi uvek će pronaći način za izražavanje. Ako se pitate da li vas voli muškarac s kojim se viđate, ovo su tri znaka koji odaju da je lud za vama, piše Your Tango.

Foto: Shutterstock

On se divi vašoj jedinstvenosti

Hemijske reakcije izazvane našim umom onemogućavaju nam pravilno rasuđivanje i zbog njih vidimo samo ono najbolje u našem partneru. Tada nam se sviđa sve - njegove čudne strane, mane, a čak i njegovo hrkanje nam zvuči kao simfonija.

Kada se muškarac zaljubi u vas, bezuslovno prihvata vaše mane. Fasciniraju ga čak i stvari zbog kojih se osećate nesigurno. Podstiče vas da prihvatite sebe i aktivno pokušava da se veže i da se interesuje čak i za neke vaše hobije.

Emocionalna krhkost

Kada je s vama, ne boji se da bude nespretan, ljubomoran ili paranoičan da ćete ga napustiti. To ne znači da vi radite nešto pogrešno, već da je dovoljno opušten kako bi vam otvoreno izrazio sve svoje osećaje.

Nisu svi muškarci podložni ovakvim reakcijama, ali mnogi jesu. To je posebno uočljivo kod muškaraca koji imaju nešto niže samopoštovanje ili samopouzdanje od prosečnog. To ih tera da preispitaju svoju vrednost i pitaju se zašto je devojka poput vas s dečkom kao što je on.

Foto: Shutterstock

Duboka povezanost

Naravno, ljubav podrazumeva i duboku povezanost. To znači da će vam omogućiti da upoznate mnoge strane i događaje vezane za njegov život, ali i potruditi se da postanete deo njega.

Možda će vas upoznati i sa svojim prijateljima i kolegama ili sa svojom porodicom. Upoznaće vas s aktivnostima i strastima koje su njemu zanimljive i može se dogoditi da vas pita da mu se pridružite.

Možda će vas odvesti na sportsku manifestaciju ili vas pitati za neki kladioničarski savet. Muškarci žele da integrišu ženu u svoj život kada vide potencijal za dugoročnu vezu.

Imajući sve ovo na umu, treba obratiti pažnju na još jedan važan element.

Kada muškarac zaista zavoli neku ženu, skroz je fokusiran na nju, ugađa joj bez pitanja, spontano je ljubi… Što joj više pridaje na važnosti, to znači da je i status veze jači. Muškarci ne ulažu u žene koje ih ne zanimaju ili koje ne vide u svojoj budućnosti.