5 stvari koje čine ženu neodoljivom

5 stvari koje čine ženu neodoljivom

Izdvajamo stvari koje svaki ženu čine privlačnom.

 Foto: Shutterstock

Mazni glas

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas poput Merlin Monro, muškarci će to vrlo brzo primetiti. 

Žene sa osmehom na licu i suzama od sreće

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite sa drugaricama. Sa dečkom radije "stisnite zube" i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.  

Ženstvene obline

Vaš dragi sigurno neće primetiti niti vam zameriti ona tri kilograma viška kojih se toliko želite rešiti pa u poslednje vreme tražite da ugasi svetlo pre vrućih igrica. Većina muškaraca više voli žene sa pravim oblinama, a ne mršavice. 

Crvena odeća

Ako želite da vas muški rod primeti, obucite crvenu haljinu. Naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje.  

Smeh, smeh i još malo smeha

Američki naučnici dokazali su da osmeh pozitivno deluje na partnera, odnosno na deo njegova mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smeh je zaista lek - između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne.