Pravi muškarac traži u ženi ovih 10 osobina!

Pravi muškarac traži u ženi ovih 10 osobina!

Alfa muškarci i žene oblikuju svet. Oni su vođe, trendseteri, ali i "problematični slučajevi". Oni su i inovatori. Biti dominantna, "alfa" osoba ima i svojih prednosti ali i loših strana, pogotovo kada je pronalaženje idealnog partnera u pitanju.

Pronalaženje idealne devojke nikada nije lako, ali za alfa mužjake stvari su još teže. Isto se isto odnosi i na alfa devojke.

Prvi korak podrazumeva da morate da znate šta tražite, a ova lista će vam biti od velike pomoći!

1. Lojalnost

Malo šta je alfa osobama važnije od lojalnosti – one su vođe i očekuju da oni koje vode budu posvećeni i lojalni. Naravno, devojka alfa muškarca neće biti deo čopora, već kraljica koja će sedeti pored njega. Ipak, on očekuje bezuslovnu lojalnost.

2. Intelekt

Alfa muškarci nisu siledžije. Možda je to bio slučaj davno u prošlosti, ali je sada inteligencija ključna stvar. Da bi neki muškarac bio alfa muškarac potrebno je da bude neverovatno inteligentan inače neće imati koga da vodi.

3. Strast

Ove muškarce vode strast, želje, potrebe, ciljevi i snovi. I zbog toga im je ponekada teško da pronađu devojku sa kojom će deliti život – vrlo mali broj njih može da ih prati.

4. Vizija

Život sa alfa muškarcem nije lak. Sve je takmičenje. Sve mora da ima svrhu i razlog. Oni streme ka životu kakav može da im bude, ali ponekada može biti jako teško pratiti tu viziju. Nema ničeg opasnijeg od muškarca koji izgubi tu viziju jer sa njom odlazi i smisao njegovog postojanja. Pronađite devojku koja ima viziju svoje idealne stvarnosti, i kao par nikada nećete skrenuti sa staze.

5. Kontrola

Kontrola je magični sastojak koji snove pretvara u realnost. Alfa muškarce uzbuđuje kontrola više od svega. Zato im je potrebna devojka koja ima kontrolu nad sobom i svojim životom. Uz malo sreće, možda će imati i kontrolu nad njim, a to im ponekada zaista treba.

6. Misterija

Alfa muškarci vole misteriju, nepoznato i neočekivano. Kada je nešto očekivano, postaje dosadno. Ukoliko pronađe ženu koja će ga fascinirati, i nastaviti to da radi, nikada je neće ispustiti.

7. Strpljenje

Sa alfa muškarcima nije lako živeti. Pola vremena provode vodeći bitke sa svetom, a drugu polovinu sa sobom. To je užasno naporno i jako je teško izaći na kraj sa svim tim borbama, pogotovo ako ste njegova devojka. Alfa muškarcima su potrebni strpljivi partneri ukoliko žele da izgrade dugoročnu i stabilnu vezu. Možda će biti potrebno malo vremena da do toga dođe, ali biće vredno čekanja.

8. Samopouzdanje

Samopouzdanje je nešto na šta se alfa muškarci oslanjaju. Oni rade šta žele, kada to žele i zato što to žele – zato im je potrebna devojka koja će raditi isto. Nema ništa neprivlačnije od nesigurne devojke.

9. Egocentričnost

Alfa muškarcima je teško da budu zaljubljeni jer to od njih zahteva nesebičnost koja nije deo njihove ličnosti. Oni su egocentrični većinu vremena i to ih čini srećnima. Međutim, čak ni oni ne mogu da večno ostanu sami. I njima je potrebna ljubav. Potrebna im je devojka koja je podjednako egocentrična i spremna na ljubav.

10. Tvrdoglavost

Tvrdoglavost je glavna crta alfa muškaraca – i potreban im je neko s kim mogu da se takmiče. Važno je da u vezi postoji pravi odnos između davanja i uzimanja, tvrdoglavosti i razumevanja.

Alfa muškarcu je potrebna devojka koja će čvrsto stajati na zemlji, koja će govoriti ono šta misli i raditi stvari onako kako ona misli da treba.