Šta muškarci misle kad vam kažu da ste slatke, seksi i lepe

Šta muškarci misle kad vam kažu da ste slatke, seksi i lepe

Muškarci za razliku od žena često ne važu baš svaku izgovorenu reč pa često ostavljaju dame s upitnicima iznad glave. Zbog toga ženski analitički mozak ima jako puno posla, pogotovo u prvim mesecima veze.

 Foto: imdb

Nekad ni sami ne znaju da njihove izjave imaju dublje značenje, a ako te je ikad zanimalo šta se krije iza epiteta "lepa si", "slatka si", "seksi si", evo objašnjenja.

"Slatka si" - oprezan je

Muškarci koriste ovu nevinu frazu u početnim fazama veze dok je teren još pomalo klimav - nije još siguran kako kotira kod tebe, ali ti ipak želi dati do znanja da mu se sviđaš. Nikako nemoj misliti da te zbog tvog baby lica ne smatra privlačnom ili zavodljivom, jednostavno ne želi da pomisliš kako te zamišlja isključivo u spavaćoj sobi. Imaj na umu da su slatke cure neodoljive i teško im koji muškarac može reći "ne", a često ih karakteriše i mladolik izgled.

"Seksi si" - ovo ima vrlo duboko značenje 

Mnoge žene misle da se ovaj kompliment veže uz izazovan izgled, a on je u stvari mnogo više. Dakako, ako ti kaže da si seksi dok mu se približavaš u spavaćoj sobi u čipkastom donjem vešu, jasno je na šta misli. No, tvoj seksepil je puno više od toga! Seksi je ženina snaga i sposobnost da istovremeno odgaja decu, bude ravnopravna partnerka svom mužu i odrađuje osmosatno radno vreme; seksi je inteligentna žena koja zna što želi u životu i ne boji se to zgrabiti; seksi je pre svega ženin mozak, a tek onda pripijena haljina, visoke potpetice i donje veš. 

"Lepa si" - kompliment koji nosi najviše bodova 

Izraz koji u sebi sadrži savršenu kombinaciju slatkosti i seksipila. Muškarci se ovom reči ne razbacuju samo tako i čućeš ih iz njegovih usana tek u zrelijoj fazi veze. Ovde se takođe ne radi samo o fizičkom izgledu već o lepoti ženinog karaktera koji ga je potpuno očarao. Kada ti kaže da si lepa znaj da si ga osvojila na svim nivoima i da ostatak života želi provesti uz tebe. Zapamti, lepa haljina nije lepa sama po sebi, lepa je zbog žene koja je nosi.