Muškarci otkrili šta ženu čini istinski fatalnom

Muškarci otkrili šta ženu čini istinski fatalnom

Duboki dekolte, mini suknja, savršen ten, diskretna šminka, dugačka njegovana kosa, duge noge,  ovako bi mogao zvučati opis lepotice koja će privući pažnju svih muškaraca. Međutim, ako je devojka savršeno zgodna, to ne znači da je "fatalna žena".

Foto: Shutterstock

Neretko se dogodi da kada predivna žena dođe u muško društvo, svi tipovi ne mogu da odvoje pogled s nje i počnu da zamuckuju. Ali, ako nema ono "nešto", nakon pola sata izgube zanimanje za nju (dobro, osim pohotnika koji bi je samo rado odveli u krevet, a posle odbacili kao staru krpu).

Foto: Shutterstock

S druge strane, fatalna devojka je ona koja svojom harizmom, ponašanjem, sigurnošću i samopouzdanjem privlači pažnju muškog roda, tvrde britanski naučnici. Ona pažnju ne privlači dubokim dekolteom i zanosnim oblinama, nego svojim ponašanjem. Muškarci vole inteligentne žene s dobrim smislom za humor, kažu stručnjaci.

Foto: Shutterstock

Naime, smisao za humor žena privlači muškarce zato što je današnje vreme prepuno stresa pa momci žude za opuštanjem i smehom. Osim toga, muškarci su jako kompetitivni pa se celi život trude da budu najbolji i najpametniji pa nema ništa lepše nego kad se mogu dobro nasmejati, opustiti i zabaviti. Dakle, dobar smisao za humor je najjača odlika fatalne žene i gotovo će svakog muškarca ekspresno oboriti s nogu.