Govor tela ne laže - ovo su znaci koji pokazuju da se dopadate muškarcu

Govor tela ne laže – ovo su znaci koji pokazuju da se dopadate muškarcu

Za mnoge ljude, dešifrovanje ljubavnih signala, nije baš nešto čemu su skloni, pa tako ostane u vazduhu jedno pitanje bez odgovora, a to je “da li se dopadate muškarcu?”

Embed from Getty Images

Neke stvari jednostavno ne mogu da se sakriju kada je flert u pitanju! 

Upoznavanje muškarca i otkrivanje njegovih namera ponekad je teško, a činjenica je da su mnogi ljudi stidljivi kad je reč o pokazivanju svojih osećanja.

Govor tela u komunikaciji jednako je važan kao i reči koje izgovarate. Postoji više načina na koje govor tela može da bude jedan od pokazatelja da se nekome sviđate.

Za mnoge ljude, dešifrovanje ljubavnih signala, nije baš nešto čemu su skloni da rade, pa tako ostane u vazduhu jedno pitanje bez odgovora koje mnoge devojke muči, a to je “da li mu se dopadate?”.

Ipak psiholozi rešavaju nedoumice mnogih devojaka koje nisu sigurne kako jača polovina gleda na njih, piše Objektiv.

Postoje tri jaka fizička znaka, koja odaju muškarce i pokazuju koliko je on zainteresovan za vas, i koliko se dopadate muškarcu:

1. Fenomen lica

Da li ste nekada razgovarali sa njim i primetili da pronalazi razloge da dodiruje svoje lice? Kada je muškarac zainteresovan, lice i usne mu automatski postaju osetljivije na dodir.

2. Kosa

Da li ste primetili da se u toku razgovora dosta igra kosom? Muškarci se nevoljno igraju kosom, kada razgovaraju s nekim ko ih privlači.

3. Nozdrve

Da li ste primetili da mu se nozdrve razdvajaju? To on bukvalno “njuška” feromone – hemikalije koje određuju fizičku kompatibilnost. Razdvajanje nozdrva dok razgovarate ukazuje na to da mu se dopadate.

Zatvoreno za komentare.