Žena koja drži do sebe neće tolerisati ove stvari

Žena koja drži do sebe neće tolerisati ove stvari

Dok druge žene mogu da se potčine svom partneru kako bi održale mir, alfa žena odbija da je neko "zeza", ili da bude meta podsmeha - ona ​​zna svoju vrednost i njene akcije govore mnogo glasnije od reči!

 Foto: Shutterstock

Ove stvari svaka jaka, dostojanstvena žena koja zna šta želi jednostavno NEĆE tolerisati: 

Čoveka koji je ne poštuje

Ona može da se šali i da podnsese konstruktivnu kritiku kao šampion, ali će vas potpuno nepoštovanje prema njoj tako brzo oterati iz njenog života da bukvalno nećete znati šta se desilo.

Čoveka koji nema motivaciju da poboljša sebe ili svoj život

Ako ne radite na tome da izvučete najbolje iz ovog života, onda alfa žena nije za vas. Ako nemate ciljeve i praktičan način razmišljanja, nećete osvojiti njeno srce.

Čovek koji je koristi

Njeno srce je zlato - i dok su vaše namere dobre, ona će vas podržati do kraja. Međutim, kada primeti da si iskoristio sve prednosti, brzo će te "smestiti" u prošlost.

Sebičluk 

Ona obraća pažnju na sve, i sve male stvari koje muškarac čini će uzeti u obzir.

 Foto: Shutterstock

I zbog toga što mnogi ljudi kriju svoju sebičnu prirordu, ona će to brzo nanjušiti i nastaviti sa svojim životom, bez tebe.

Čoveka koji ne voli sebe

Možda zvuči kliše, ali vas snažna i dostojanstvena žena neće mnogo ceniti ukoliko sami sebe ne cenite i ne poštujete - tako je jednostavno.

Čoveka bez svrhe

Kao takva žena, ona želi da preživi i uspe, što zahteva od vas da brinete o stvarima koje radite i da imate neki cilj i smisao u životu. Ako vam nedostaje ovakav životni motiv, možete spakovati svoje torbe i otići. 

Materijalistu

Svi mi donekle volimo materijalne stvari, ali alfa žena shvata da u životu ima važnijih stvari koje nisu materijalne.

 Foto: Shutterstock

Ako ne možete da vidite vrednost u tome, vi niste njen čovek.

Čoveka koji nema svoju ličnost

Kada razgovarate s njom, monotoni odgovor muškarca na sve sa samo dve reči, dokazuje joj samo jednu stvar: nedostaje vam suština i karakter.

Zbogom, sledeći!

Zatvoreno za komentare.