Kako da saznate da mu se niste dopali - muškarac vam se neće javiti ako je ovako prošao vaš prvi sastanak

Kako da saznate da mu se niste dopali – muškarac vam se neće javiti ako je ovako prošao vaš prvi sastanak

Nakon prvog sastanka, sledi taj ubitačan period procesuiranja i razmišljanja o svemu što se dogodilo na dejtu. Ukoliko vam je bio lep prvi sastanak i ako vam je prijalo društvo muškarca kog ste upoznali, sigurno se nadate tome da će vas ponovo pozvati.

Foto: Shutterstock

Možda je bio fin i pun komplimenata, pa mislite da ste mu se dopali. Bez obzira na to kako je prošao prvi sastanak i koliko je vama bilo lepo, treba uvek da uzmete u razmatranje i mogućnost da se neće javiti.

Mnogo toga zavisi od samog razgovora koji ste vodili i suptilnih znakova na koje možda niste obratili posebnu pažnju. Dakle, razmislite dobro o svemu i ako shvatite da se dešavalo nešto od navedenog u toku razgovora, treba da smanjite svoja očekivanja.

Razgovor bez dinamike

Setite se kako je tekao vaš razgovor. Da li su se teme nedovezivale jedna na drugu? Da li su se pitanja postavljala maltene sama i dolazila prirodno i spontano? Da li ste uočili neku zadršku u njegovom ponašanju?

Ukoliko je celim sastankom vladala neprijatna tišina, gledanje u plafon i razmišljanje o tome šta dalje reći, verovatno vam se neće javiti.

Takođe, ako ste vi bili inicijator tema i razgovora, moguće je da mu se prosto ne dopadate i da nije želeo ni da pokaže želju za time da vas bolje upoznal. Lakoća i spontanost razgovora sa nekim, prva je stavr koju treba da očekujete od osobe sa kojom želite da budemo u vezi.

Ne slažete se

Potpuno je normalno i očekivanod a različiti ljudi imaju različita mišljenja i stavove o različitim temama, pa da samim tim argumentovano brane svoje stanovište. Dobra i kvalitetna diskusija ume da bude veoma zanimljiva, ali istina je da, ako se ne slažete oko većine stvari, nećete funkcionisati i u vezi, a on je toga svestan koliko i vi.

Zato ne treba da se ubeđujete da su to nevažne stvari i da će kroz celu vezu te diskusije biti zanimljive i poželjne i ne očekujte da će vam se javiti.

Prijateljsko ponašanje

Vrlo je moguće da ste pogrešno protumačili njegove namere. Da li ste uočili u nekom momentu da flertuje sa vama i da li vam je dao bilo koji kompliment ili drugi znak da mu se dopadate?

Ukoliko se trudio da razgovor održi na prijatnom nivou, ne zalazeći u dublje, intimne ili provokativne teme, moguće je da mu se dopadate kao osoba, ali ne kao devojka, piše Objektiv.

Zatvoreno za komentare.