Kako prepoznati muškarca koji nije za brak

Kako prepoznati muškarca koji nije za brak

Postoje muškarci koji nisu za brak jednostavno. Sledi deset znakova po kojima ih možete prepoznati.

Foto: Shutterstock

1. Sve svoje bivše devojke on ne zove “bivša”, već “devojka s kojom sam izlazio neko vreme”. Ako retko koristi reč “bivša”, to znači da mu je teško da se veže.

2. Nikada ne pravi planove za prekosutra. Muškarci to zovu “živeti za danas”, žene “imaš li ti neki problem s prekosutra?” Dame nemaju vremena za detinjarije.

3. Nikada ne govori o “vama” kao o paru, nikada ne kaže “mi volimo”, nikada ne planira letovanja udvoje, uvek su neke kombinacije s društvom, i retko ste sami kao par.

Foto: Shutterstock

4. Pred njim pazite da ne govorite o budućnosti, braku, prstenju, deci, zajedničkom stanovanju, i svim tim stvarima za koje osećate da bi njega mogle da guše. I nemate problem s tim.

“To je kul”, govorite sebi stalno. “On je takav, on voli svoju slobodu. I to je kul. Ja sam kul.” A prava istina je da u sebi zapravo hiperventilirate i dosta vam je svega.

5. Retko ga viđate danju. Uvek se nalazite uveče. Jer na dnevnom svetlu je sve nekako realnije, a on se toga najviše plaši.

6. Nije sredio život u klasičnom smislu. Avanturista je, frilenser, ne voli obaveze, autoritete, korporacije niti pravila.

Foto: Shutterstock

7. U vama vidi ulogu “stroge majke”. Izađe s drugovima, vrati se potpuno pijan u 3 ujutro i od vas očekuje da mu očitate bukvicu. I to je zato što je nezreo i još uvek u glavi ima karikaturnu sliku o odnosima žena i muškaraca.

8. Izlazite već mesecima, ali vaši izlasci ne postaju češći nego održavaju isti ritam. U vezama je obično suprotno: što duže izlazite, to se viđate češće. Ali s njim je drugačije: prošlo je već 6 meseci ali još uvek se viđate samo jednom sedmično. Maksimalno.

9. Onako usput, kao da drug iz teretane, vam kaže da nikad ne želi da bude veren. Kao da nismo znali!

10. Imate osećaj da vas iskorišćava. Obožava vašu veliku kadu. Jako mu se sviđa vaš TV-paket koji sadrži sportske kanale. Sve u svemu, više voli stvari koje su oko vas nego vas same.