Sitnice koje odaju da je zaljubljen u vas ❤️

Sitnice koje odaju da je zaljubljen u vas ❤️

Muškarac kad je zaljubljen trudi se da to sakrije, međutim ljubav je teško sakriti i neke stvari je odaju. Kako se ponaša zaljubljen muškarac: Nije ni malo čudno ako primetite da je neki muškarac iz vaše okoline malo promenio ponašanje i da vam je malo bliskiji.

Foto: Shutterstock

To nije ništa loše, naprotiv. To je znak da mu se dopadate. Da li prepoznajete te znakove na muškarcima oko sebe?

Tretira vas s poštovanjem: Kada je muškarac zaljubljen, oseća poštovanje. Brine o detaljima iz vašeg života. Dobro se odnosi prema vama. Ako ceni vaše mišljenje, hvali vaš karakter, slavi vaša dostignuća, obraća pažnju na detalje, pa čak i prihvata vaše čudne navike – imate dečka koji je jako zaljubljen u vas.

Uvek ste mu u mislima: Šalje vam šaljive poruke tokom dana? Podsećaju li ga pesme ili smešni naslovi na vas? Da li je guglao temu o kojoj ste raspravljali pre neko veče? Kada postanete deo njegove svakodnevnice, budite sigurni da ulaže u vašu vezu, prenosi pult24.info.

Foto: Shutterstock

Spreman je na kompromise: Ljubav može smekšati srce. Biti u pravu nije toliko važno koliko učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada vaš dragi počne da se slaže sa vama oko teme zbog koje je inače vrlo tvrdoglav, znajte da ga vodi srce a ne mozak. Znakovi nesebičnosti veliki su pokazatelj zaljubljenosti.

Dodiruje vas u javnosti: Većina muškaraca nema problem s izlivima nežnosti u privatnosti. Ali kada su javnosti mogu itekako oklevati. Kada vas zagrli u javnosti, celom svetu ponosno daje do znanja da ste zajedno.

Još jedan gest koji otkriva da mu je stalo – kada vas grli i ljubi, bez očekivanja nečeg više. Želi ostvariti fizički kontakt, a ne samo kako bi dobio što želi.

Foto: Shutterstock

Želi da se brine o vama: Kada muškarac pokaže instinkt za ‘popravljanjem’, žene znaju da kolutaju očima. Iako možda neće biti u stanju da popravi svaki loš dan, činjenica da se trudi da samo pokazuje da mu je stalo do vas.

Želi da vam bude bolje. Želi da se brine o vama, u svakom smislu. Želi da vas nasmeje.

Ostavi komentar