Koje su najbolje godine za venčanje? Evo šta kažu stručnjaci

Koje su najbolje godine za venčanje? Evo šta kažu stručnjaci

Svako ima svoje planove i želje sa koliko godina želi da se venča, ali u realno životu to često ispadne mnogo drugačije. Koje su najbolje godine za venčanje?

Foto: Shutterstock

Ipak, prema novom istraživanju postoji idealno vreme za stupanje u brak. Stručnjaci Tom Grifits i Brajan Kristijanu, kažu da je brak najbolje sklopiti sa 26 godina.

Kako piše Mirror, a prenosi Večernji.hr njihovo pravilo nalaže da kada jednom dosegnete 37 posto završetka nečega u zadanom vremenskom roku, dosegli ste savršenu tačku za važne odluke.

Odnosno, ako prosečna osoba traži svoju bolju polovinu u razdoblju života od 18 do 40 godina, tada je 26. godina idealna, jer ste prošli 37 posto vremena u tom zadatom razdoblju od 22 godine.

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, previše ćete se svađati sa svojim partnerom i vaša veza jednostavno neće uspeti.

Naravno, pravilo od 37% nije savršeno, jer zapravo ne objašnjava činjenicu da se naši ukusi mogu promeniti između 18. i 40. godine i da tada možda tražimo nešto skorz drugačije, ali, ovi stručnjaci tvrde da je veća verovatnoća da će veza biti dugotrajna kada se prati ovo pravilo.

Zatvoreno za komentare.