4 glavne prednosti samačkog života

4 glavne prednosti samačkog života

Ako vas deprimiraju vaš ljubavni status i parovi oko vas, ova priča mogla bi da vam popravi raspoloženje. Kako piše portal "Your Tango", ovo su četiri glavne prednosti samačkog života:

Foto: Shutterstock

U dobroj ste formi

Jedno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji dokazalo je da se čak 62% parova ugoji i do 15 kilograma nakon što stupe u ozbiljniju vezu jer su opušteni, jedu više nezdrave hrane i manje se kreću.

S druge strane, samci imaju više motivacije za zdravu ishranu i treniranje, što zbog sebe, a što zbog želje da privuku potencijalnog novog partnera.

Imate bolji društveni život

Ako ste solo, sigurno nećete odbiti veče ludih karaoka s prijateljicama ili spontani izlazak, što bi vam moglo doneti mnogo više zabave i avantura od ležanja i gledanja filmova s dečkom, zar ne?

Foto: Shutterstock

Vaš seksualni život je bolji nego ikad

Kako je otkrila anketa sprovedena na portalu "Match.com", čak 49% samaca se dodatno trudi tokom seksa kako bi impresionirali osobu s kojom imaju odnos. S druge strane, parovi u ozbiljnijoj vezi često upadnu u rutinu, zbog čega njihova intima pati.

Imate bolje šanse za unapređenje

Samci su primarno fokusirani na sebe, što rezultira dodatnim trudom po pitanju karijere i većim šansama za unapređenje ili dobijanje boljeg posla na drugom radnom mestu.

Ostavi komentar