Kreativne ideje za izlazak koje bi vredelo isprobati

Kreativne ideje za izlazak koje bi vredelo isprobati

Možda ste dugo tragali za osobom koja vam se dopada i koju biste želeli bolje da upoznate, ali konačno se pojavila. Ovo su kreativne ideje za izlazak koje bi vredelo isprobati u 2020. godini!

Foto: Shutterstock

Ne oklevajte, već pozovite tu osobu na prvi sastanak bez velikih očekivanja, ali uz nadu da će ta priča potrajati.

Ko zna, možda je 2020. vaša godina kada je u pitanju ljubav. Ukoliko se prepoznajte u ovom opisu i planirate da napravite prvi korak, ostanite sa nama i u nastavku, gde vam donosimo zanimljive ideje za izlazak.

Uloga prvog sastanka je da pokušate da se zbližite i provedete neko vreme nasamo sa potencijalnim partnerom. Naravno, stvari izgledaju malo drugačije ukoliko ste prijatelji među kojima je proradila hemija.

Cilj je da atmosfera bude prijatna, te da se oslobodite i budete osoba koja jeste. Nekim osobama to malo teže polazi za rukom, pa nije loše ideja veče osmisliti tako da akcenat bude na dobrom provodu, a ne na dugom razgovoru. Nadamo se da će vam se dopasti naši predlozi koje smo izdvojili. Krenimo…

1. Takmičenje u znanju

Ako želite da saznate koliko je druga strana načitana, pozovite je u pab ili kafić, gde se održava kviz znanja. Ovakav vid prvog sastanka uključuje piće, mozganje i bolje upoznavanje. I s obzirom na to da je ovakva vrsta kvizova sve popularnija kod nas, ne biste pogrešili.

Kao što znate, atmosfera na takvim mestima je bučna, ali nadmetanje može da bude veoma zabavno, posebno ukoliko imate podjednako znanje iz opšte kulture. Naravno, pazite da ne nastupite previše samouvereno, jer će u tom slučaju prvi sastanak ujedno biti i poslednji.

2. Turisti u svom gradu

Magazin "Marie Claire" predlaže spajanje lepog i korisnog, tako što ćete izabrati nekoliko lokacija u svom gradu koje do sada niste posetili, i pozvati dečka ili devojku da idete baš tamo.

Na taj način možete podeliti iskustva i utiske, a ukoliko je on ili ona već posetila ta mesta može vam otkriti neke zanimljivosti. Na kraju, ako sastanak ne uspe, bar ste precrtali stavku sa liste želja, a u suprotnom upravo tu možete slaviti godišnjicu veze.

3. Sportsko takmičenje

Ukoliko volite kuglanje, mini golf, jahanje, ping-pong ili neku drugu aktivnost, onda predložite potencijalnom partneru sportsko veče. Naravno, gledajte da akcenat bude na zabavi, a ne pravom takmičenju, odnosno da budete približno vešti. Takođe, budite spremni na negativan odgovor, što treba da prihvatite i smislite nešto drugo.

Foto: Shutterstock

4. Luna park

Setite se kako ste kao deca voleli luna park, te je možda pravi trenutak da osvežite uspomene. Ukoliko druga strana voli šećernu vunu, romantičnu vožnju ili igrice koje donose nagradu, onda se zaputite u ovu avanturu.