6 karakteristika koje će privući svaku ženu

6 karakteristika koje će privući svaku ženu

Muškarci konstantno pokušavaju da dođu do odgovora, šta žene vole i šta one traže na muškarcima. Zato se oni trude da često menjaju frizure, da osvežavaju svoj stil i da menjaju parfeme koje nose kako bi uspeli da privuku pripadnice lepšeg pola, ali činjenica je da to nisu glavne stvari na koje treba da obratite pažnju.

 Foto: Shutterstock

Izvršili smo malo istraživanje, pročitali nekoliko različitih anketa koje su se bavile ovom temom i došli do glavnih muških karakteristika koje privlače žene.

Evo o čemu je reč:

1. Izrazi lica

Foto: Shutterstock

Žene su otkrile da muške crte lica i izrazi koji oni prave mogu da budu neverovatno seksepilni i da učine da muškarac bude prosto neodoljiv. Najbolje prolaze muškarci koji imaju mačo izraz lica koji je zamišljen i tajanstven.

2. Govor tela

 Foto: Shutterstock

Muškarci koji imaju muževne, snažne i prefinjene pokrete najviše privlače žensku pažnju. Muškarci koji se nose poput Džejmsa Bonda su upravo ti koji privlače najviše pažnje svojim pokretima.

3. Miris

Foto: Shutterstock

Ne samo parfemi, već i prirodni telesni mirisi igraju ogormnu ulogu u privlačenju. To je nešto što vučemo od naših primitivnih predaka koji su svoje partnere tražili pomoću osnovnih čula. Kada muškarac lepo miriše, onda mu retko koja žena može odoleti.

4. Kosa

 Foto: Shutterstock

Žene su otkrile da vole muškarce sa gustom, snažnom i dužom kosom. Iako postoje i one koje vole ćelave muškarce, ako imate kosu, onda imate veće šanse da osvojite veći deo ženske populacije.

5. Kućni ljubimci

 Foto: Shutterstock

Ankete su pokazale da pripadnice ženskog pola obožavaju muškarce koji imaju kućne ljubimce, jer je to pokazatelj da su oni brižni, puni ljubavi i da mogu da se brinu o nekom.

6. Muzikalnost

 Foto: Shutterstock

Ako ste muzikalni, ako znate da pevate i ako svirate neki instrument, onda ste na korak da postanete Kazanova, jer su devojke rekle da padaju kao lude na muškarce koji imaju ovaj talenat.