Muškarci otvoreno: Ovakve žene nas plaše!

Muškarci otvoreno: Ovakve žene nas plaše!

Nekada je ponašanje ključno i ume da otera muškarca. Ove osobine njima se uopšte ne dopadaju, i lako će pobeći glavom bez obzira.

Previše pazite na tuđu sreću 

Ovo na prvu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontraefekta. Umesto da malo mislite na sebe, mislite isključivo na svog dečka, a kad ne pokaže dozu zahvalnosti padate u depresiju. 

Dajete više nego što uzimate 

To dolazi prirodno i zapravo verujete da ne očekujete ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekujete. Problem je u previsokim standardima za muškarca kome dajete previše, jer on verovatno nikad neće moći da uzvrati istom merom. 

Ne dajete mu vremena da se potrudi 

Uvek se javljate prvi, šaljete puno više poruka od njega, organizujete romantične sastanke i one jednostavno nema prostora da se istakne. 

Stalno očekujete njegovu pažnju 

On je vama stalno na pameti pa mislite da je normalno i obrnuto. Ljudi su različiti kad su u pitanju osećanja, misli prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretirate i tražite potvrdu da mu je stalo, mogao bi osećati kao da je u kavezu. 

Nemate granicu 

Dopuštate ljudima da rade s vama šta žele jer mislite da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znate da kažete kad vam nešto ne odgovara.

Zatvoreno za komentare.