Najbolji savet kako da privučete devojku koja vam se dopada

Najbolji savet kako da privučete devojku koja vam se dopada

Ovo su načini kako da joj privučete pažnju i da je zadržite. Dajte joj razlog da poželi da vas bolje upozna.

Foto: Shutterstock

Ako vam se jako dopada neka devojka, i želite da joj privučete pažnju, flertovanje nije najbolji početak. Ponekad, može biti čak kontraproduktivno na najgori mogući način, jer možete ostaviti sasvim pogrešan utisak.

Znate, kao "probaću ovde, pa ako ne upali, idem dalje"...

Foto: Shutterstock

Ono što treba da uradite je da devojku koja vam se dopada navedete da poželi da sa vama razgovara isto koliko vi želite da razgovarate sa njom. Kako to da postignete?

Za početak, budite radoznali. Postavljajte joj pitanja, neka vam priča o sebi. Pokažite joj da vas zaista interesuje šta joj je važno u životu, i pažljivo slušajte šta vam govori.

Ali, budite i spremni da odgovorite na njena pitanja.

Foto: Shutterstock

I to ne tako da ostavite utisak da vam je život smrtno dosadan, pošto na pitanje "čime se ti baviš/šta radiš" niko (a naročito ne devojka kojoj se očigledno dopadate, čim uopšte razgovara sa vama) ne želi da čuje "ništa naročito" ili "ma… užas", a onda da bude zatrpan svim vašim svakodnevnim mukama. 

Vodite računa o sebi. Odelo ne čini čoveka, ali jeste važno da budete uredni, čisti i "ispeglani".

Foto: Shutterstock

Obratite pažnju na nju, ali tako da joj ne bude neprijatno. Pokažite joj da vam se dopada tako što ćete se povremeno osmehnuti, postaviti neko pitanje… gledajte je u oči dok razgovarate.

Ako ste u većem društvu, u kafiću ili klubu, donesite joj piće sledeći put kad budete išli po svoje, pridržite joj jaknu kad krenete. Pokažite joj da vam se dopada tim sitnim gestovima na koje ponekad možda i zaboravite.

Foto: Shutterstock

Izmamite joj osmeh, svi želimo da vreme provodimo u društvu osoba sa kojima je lepo smejati se.

Ali, nemojte se šaliti na račun drugih ljudi, a ni grube, neosetljive šale nisu baš najmudriji izbor. Pre nego što budete mogli da ispričate svoj omiljeni crnohumorni vic, moraćete ipak malo bolje da je upoznate.

Foto: Shutterstock

I flertujte, malčice, ali tek kad razgovor poodmakne. Stavite joj diskretno do znanja da vam se dopada i da ste zainteresovani. Ako vam uzvrati istom merom, na dobrom ste putu. Ako ne odgovori… Pa, nije vam bilo suđeno, šta ćete.