Ne sviđa vam se kako se ljubi?

Ne sviđa vam se kako se ljubi?

Dobar poljubac je najbolji deo veze, a šta ako vam se ne sviđa kako vas partner ljubi?

Svako se barem jednom našao u toj situaciji - napokon ste dočekali prvi poljubac s osobom koja vam se sviđa, a onda je usledilo ogromno razočaranje. Dobar poljubac može učiniti i nekoga ko vam se ne sviđa neodoljivim, ali i pokvariti onoga ko vam se jako sviđa. Međutim, sve se može popraviti, a ovo su koraci uz koje ćete to lakše učiniti.

Zaboravite na njegova/njena osećanja

Ako sve vreme razmišljate kako da kažete partneru da se loše ljubi, a da mu ne povredite osećanja, nećete postići mnogo. Recite to na nežan način i odmah mu/joj dajte do znanja da želite da radite na tome, ali nemojte se previše brinuti o tome da li ćete ih povrediti. Verovatno hoćete, ali ako vam je stalo da uspete, to je nešto što morate da uradite.

Vodite poljubac

Umesto da očekujete da će se stvari popraviti same od sebe, pokušajte da ga/je vodite kroz poljubac i da mu/joj pokažete šta vam se sviđa, a šta ne.

Kažite partneru šta vam se sviđa

Najbolji način da pokažete da su vaše kritike bile dobronamerne je da jasno kažete šta vam se sviđa, a šta ne. Tako će svaka vaša kritika postati konstruktivna i učiniti partnerove poljupce boljim. Naravno, dopustite i partneru da vam kaže šta se njemu/njoj sviđa, a šta ne - tako ćete oboje napredovati.

Zatvoreno za komentare.