Nekoliko razloga zašto muškarac neće prvi poslati poruku - ali će uvek odgovoriti

Nekoliko razloga zašto muškarac neće prvi poslati poruku – ali će uvek odgovoriti

To je vrlo neugonda i retka situacija - kada muškarac nikad ne piše prvi, već uvek rado odgovara na vaše poruke. Zašto to radi?

Foto: Shutterstock

Evo mogućih razloga!

Nije siguran u vaša osećanja

Muškarci su veoma oprezni sa svojim srcem, pogotovo ako su ga slomili ranije. Možda ga nadahnjujete strahom: nije siguran da biste mogli da mu verujete.

Nije siguran u vašu simpatiju i osećanja prema njemu, pa piše tek kada vi njmu pišete. Zaista, u ovom slučaju on sigurno zna da želite da razgovarate.

Previše ljudi mu piše

Možda ima još 20 osoba na četu. Jedva ima vremena da odgovori svima i zato ne započinje prvi konverzaciju.

Foto: Shutterstock

Ne želi da vas uvredi

U stvari, on ne želi ništa s vama - čak ni prepisku. Ali on takođe ne želi da vas uvredi - zato strpljivo i pristojno odgovara. Ovo je jedan od znakova čoveka koji je izgubio interesovanje.

Naišli ste na gospodina kome je bilo neprijatno da napiše gospođici: "Pusti me na miru, molim te."

Želi da drži distancu

Možda ima drugu devojku u srcu. Možda još nije odlučio šta želi. U svakom slučaju, radije ne bi požurivao stvari sam, već vam omogućava da odredite njihov tok.

Foto: Shutterstock

Ne želi ništa da menja

Odgovara mu format odnosa koji imate. Ima devojku (vi) koja preuzima inicijativu i pruža pažnju. Veoma je lepo. Zašto bi nešto promenio?

Ne sviđate mu se toliko

Sviđate mu se, zanimljivo je i prijatno s vama komunicirati. Ali nije dovoljno da sam započne razgovor. Stoga jednostavno pristojno odgovara na vaše poruke.

Samo je sramežljiv

Još uvek postoje stidljivi muškarci koji se plaše da pokažu inicijativu.