Nesvakidašnji potez - pre prvog "dejta" momak poslao devojci formular sa pitanjima!

Nesvakidašnji potez – pre prvog „dejta“ momak poslao devojci formular sa pitanjima!

Pitao ju je da li želi na večeru, u bioskop, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu, a mogla je da izabere i kombinaciju više stvari ili da predloži nešto što nije navedeno.

Foto: Shutterstock

Devojka po imenu Katrina podelila je na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se našla kada je sa mladićem Grejemom trebalo da izađe na ljubavni sastanak.

On ju je, naime, pozvao da se vide uživo nakon što su se dopisivali, a kada je pristala, stigao joj je neobičan formular koji je trebalo da ispuni. Poslao joj je obrazac, odnosno online upitnik o njezinim interesovanjima i stvarima koje voli kako bi je što bolje upoznao i osigurao da se oboje dobro provedu.

Pitao ju je da li želi na večeru, u bioskop, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili skejtanje, a mogla je da odabere i kombinaciju više stvari ili da predloži nešto što nije navedeno.

Ako bi se odlučila za restoran, sledilo bi još jedno pitanje - kakvu hranu voli da jede, koje bi njemu olakšalo izbor restorana.

Katrina je ispričala da je odabrala sve opcije kako bi mu olakšala organizaciju sastanka, a onda je stiglo još pitanja. Kakvu odeću želi da oboje nose, od pidžame do haljine i odela s kravatom. Za kraj je još trebalo da doda neke beleške i napomene, ako ih i ima.

Ne samo da je kreirao ceo ovaj upitnik, Grejem je za kraj poslao dokument s rezultatima, odnosno Katrininim odgovorima kako bi tok sastanka imala na jednom mestu.

Ljudi koji su videli njenu objavu šokirani su Grejemovim trudom, ali pozitivno.

"Ovo je onaj tip muškarca koji ima super ideje za sastanak i nakon 27 godina braka. Odobravam.", napisao je neko.

Grejem nije stao s upitnicima ni nakon sastanka. Poslao je novi u kojem je pitao da li je bilo neugodnosti tokom izlaska, da li je osećala mučninu, leptiriće u stomaku ili ubrzano lupanje srca. Katrina kaže da ga nije ispunila, već je samo nastavila da izlazi sa njim i sada su u vezi na daljinu, piše LADbible, a prenosi Večernji.hr.

Zatvoreno za komentare.