Niste sigurni da li vaša veza ima budućnost? Ova 2 pitanja će vam pomoći da saznate istinu!

Niste sigurni da li vaša veza ima budućnost? Ova 2 pitanja će vam pomoći da saznate istinu!

Naravno da svako ko je u vezi želi da veza večno potraje te da oboje budu zauvek srećni. Međutim, to nije uvek slučaj. Ponekad neko švrlja, izgubi se poverenje te na kraju ljubav jednostavno iščezne. 

Photo: shutterstock

A ima i slučajeva u kojima partneri jednostavno nisu više sigurni da je njihova veza ono što zaista žele. Tada se trenuci sreće menjaju s fazama nesigurnosti u kojima se sve preispituje. 

Ako ste trenutno u takvoj situaciji, možete sebi lako da pomognete. Postavite sebi sledeća dva pitanja. Ako ne možete odgovoriti sa da, onda je zaista vreme za raskid. 

Da niste toliko dugo zajedno, da li biste i dalje želeli da budete u toj vezi?

Photo: shutterstock

Puno ljudi ostaje u vezi samo zato što imaju osećaj da su puno uložili u tu vezu pa nema šanse da je sada prekinu. To često daje rezultat nesrećne veze.

Pomisao je tada sledeća: "Toliko smo toga prošli zajedno, pa ne možemo se sada rastati." Dakle, ako je neko toliko patio za neku stvar, onda se ne sme predati, nego se za nju mora boriti.

Što duže traje ta borba, toliko teško padaju konsekvence prekida.  Ako niste više sigurni da li je veza dobra za vas, zapitajte se da li bi ostali u vezi da ste tek nekoliko nedelja zajedno.

Ako je odgovor ne, onda je verovatno najbolje da se rastanete. 

Da se ujutro probudite kao singl, da li biste izlazili sa svojim dečkom/devojkom?

Photo: shutterstock

Ovo pitanje pomoći će vam da otkrijete da li ste sa svojim partnerom samo zato jer se bojite da ćete ga povrediti ako ga ostavite.

Ako ga kao samca još uvek smatrate privlačnim i jasno možete da zamisliti da ste zajedno, onda je to dobar znak.

Ali, ako ne vidite ništa šta bi vas privlačilo tom/toj solo muškarcu/devojci, onda je jasno da se vatra među vama odavno ugasila i da je vreme za promene! 

Zatvoreno za komentare.