Nisu previše ozbiljne, ali će ih prećutati - ovo su tajne muškaraca koje nikada neće reći

Nisu previše ozbiljne, ali će ih prećutati – ovo su tajne muškaraca koje nikada neće reći

Mnogi parovi se trude da imaju iskren i otvoren odnos. Konstantnim razgovorom o svemu, doprinose tome da ređe dolazi do nesuglasica i skrivanja istine. Ovo su tajne muškaraca koje nikada neće reći!

Foto: Unsplash

Međutim, ma koliko vodili otvorene razgovore, muškarci, određene stvari, ipak neće želeti da priznaju, niti će ih prvi reći.

Nisu to previše ozbiljne stvari, ali oni će ih jednostavno prećutati.

"Volimo da gledamo druge žene"

Dobro, znamo i to. Činjenica je da muškarci vole da pogledaju zgodnu ženu i okrenu se za njom. To je urođena reakcija, potpuno van kontrole, i što je još važnije - sasvim je nebitna. Nemojte to uzimati k srcu.

Svaki normalan muškarac ima potrebu da gleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju, zaista nema razloga za brigu. Uostalom, i mi žene volimo da pogledamo zgodnog muškarca.

"Super je što izlaziš sa drugaricama"

Da, znaju muškarci da je OK kada njihova devojka izlazi sa prijateljicama, ali ne sviđa im se to u suštini. Vole oni da provode vreme sami - izađu sa muškim društvom, igraju igrice na kompjuteru. Ali, više bi voleli da ste kod mame nego što ste sa prijateljicama u provodu. Ipak, mala odsutnost je dobra. Više ćete se voleti.

"Primećujem kada te drugi muškarci gledaju"

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju i sve vide. To u muškarcima izaziva osećaj koji je između ponosa i ljubomore.

Zatvoreno za komentare.