Njemu nijedna žena ne može da odoli: 5 karakteristika savršenog muškarca

Njemu nijedna žena ne može da odoli: 5 karakteristika savršenog muškarca

Svi poznajemo barem jednog muškarca koji nema nikakvih problema prilikom osvajanja žena. Baš uvek uspe da dopre do dame koja mu se sviđa i zadrži njeno interesovanje. Predstavljamo vam 5 karakteristika savršenog muškarca.

Foto: Shutterstock

Ovakvi muškarci imaju nešto zajedničko, a to su sledeći kvaliteti:

Obzirnost

Foto: Shutterstock

Žene neće odoleti pažljivim muškarcima koji ne stavljaju sebe na prvo mesto. Obzirnost se pre svega ogleda u sitnicama koje često zanemarujemo, poput otvaranja vrata ili prepuštanja sedišta u javnom prevozu starijim osobama.

Tu su i oni mnogo veći i važniji potezi. Ako je muškarac spreman da otkaže izlazak s prijateljima u trenutku kada vam je zaista potreban, to pokazuje da ima obzira prema vašim problemima.

Fleksibilnost

Foto: Shutterstock

Mi možemo da planiramo do mile volje, ali život će nas uvek iznenaditi u trenutku kada to najmanje očekujemo. Upravo je zato važno biti fleksibilan i zbog tog kvaliteta će muškarac porasti u očima žene.

Sposobnost da se nosi s (ne)očekivanim promenama i pravovremeno reaguje na njih moćan je "afrodizijak", jer njome muškarac ženi daje do znanja da je jak i stabilan, a to je ono što pripadnice lepšeg pola posebno vole.

Samopoštovanje

Foto: Shutterstock

Ovaj kvalitet ne treba brkati s egocentrizmom. Muškarac pun samopoštovanja nije zaljubljen u sebe, on je samo svestan svojih vrlina i ne dozvoljava da se njime manipuliše.

Za razliku od egoista, on je skroman i nećete od njega čuti samohvaljenje, ali uvek će se ponositi dobro odrađenim poslom dok će onaj loše urađen odmah pokušati da ispravi.

Muškarac koji poštuje sebe pokazuje ženi da će i nju tretirati s poštovanjem.

Sposobnost preispitivanja

Foto: shutterstock

Žene beže od muškaraca koji misle da znaju baš sve. Bez obzira na to o kojem se aspektu života radi, muškarac koji ne preispituje vlastite postupke zato što misli da nema šta da nauči na svojim greškama nije osoba koja uliva poverenje.

Konstantno ponavljanje starih grešaka u ljubavnom odnosu i izostanak volje za promenom ukazuje na nezrelog muškarca.

Sigurnost

Foto: Shutterstock

Svi u sebi nosimo određene komplekse, manje ili veće, koji utiču na to kako se ponašamo prema sebi i drugima. Međutim, samo će se najhrabriji među nama uhvatiti u koštac s njima i pokušati da ih se reše.

Muškarac koji je siguran u sebe nije se nužno oslobodio svih kompleksa, ali on definitivno nema nameru da dopusti da oni utiču na to kako se odnosi prema ženama.

Zatvoreno za komentare.