Obožavaju ih - ovo su karakteristike muškaraca koje žene vole

Obožavaju ih – ovo su karakteristike muškaraca koje žene vole

Kažu ljudi da o ukusima ne treba raspravljati, pa se nemojte pitati što je neka vaša drugarica pala baš na tog frajera... Ovo su karakteristike muškaraca koje žene najviše vole!

Foto: Shutterstock

Ipak, šta je to što žene prvo primete kod nekog muškarca? Ramena, oči, ruke ili prosto kompletan fizički izgled?

3 karakteristike muškaraca na koje žene najviše padaju: 

Mnoge žene smatraju da je glas ono što se primeti na prvu. Pogotovo kada muškarac ima dubok, odnosno dominantan glas. Žene smatraju da glas u potpunosti može da zaseni ostatak muškarčeve pojave.

I što je još zanimljivije, dame tvrde da lepa boja glasa koju poseduje neki muškarac može potpuno da promeni fizički utisak nabolje. Muškarci sa dubljim glasom, ženama jednostavno deluju moćno, seksepilno i automatski stiču utisak da je muškarac pun samopouzdanja.

A postoji još jedno muško tajno oružje koje je staro, pa, vekovima. Žene se uz visoke muškarce, osećaju mnogo sigurnije. Univerzitet "Juta" je sproveo istraživanje koje je pokazalo da će viši muškarci lakše zaštiti druge nego oni koji su niži.

Ukoliko dubok glas i visinu nadopunimo bradicom, dobijamo nepobedivu kombinaciju. Iako će retko koja žena protivrečiti visini i dubokom glasu kao presudnim fizičkim kvalitetima, o bradicama se ipak da malo i polemisati.

Međutim, brojna istraživanja su pokazala da većina žena, u odnosu na sveže obrijano lice, ipak više voli da vidi muškarca sa bradicom, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.