Znakovi koji pokazuju da se vaša veza "gasi"

Znakovi koji pokazuju da se vaša veza „gasi“

Možda vam intuicija govori kako su stvari krenulo nizbrdo, ali niste ni sami sigurni. Uz ove znakove teško da i dalje možete verovati da će sve biti u redu!

 Foto: Shutterstock

Oduvek je bio ambiciozan, ali u poslednje vreme ima neverovatno previše obaveza. Odnosno, stalno je zauzet, nema vremena, konstantno ga pritiskaju obaveze, prezauzet je i za vaše društvo. Ako se trudi dobiti povišicu ili bolje radno mesto, to možemo razumeti. Ali, ako nastavi kukati i nakon toga, znači da nešto nije u redu.

Nemate osećaj da vam je podrška i razgovori s njim često su neugodni

Ako se njegova konverzacija svodi na stalno prigovaranje, provokacije i kvocanje, to je znak da nešto nije u redu. Partneri bi se trebali podržavati, pomagati, razgovarati o mogućim problemima…

 Foto: Shutterstock

Ljubav na daljinu može biti komplikovana, a nosi brojne pozitivne i negativne strane. Uostalom, baš kao i svaka druga ljubavna veza.

Ne pamtite kada ste poslednji put izašli negde sami, bez velikog društva

Romantične večere u dvoje, zajednički izleti, vikendi – sve je to palo u zaborav. Želi izaći s vama jedino ako ide celo društvo? Znači da ne zna što bi nasamo radio s vama – hm, treba li bilo kakav komentar?!

Tišina između vas sve češće je neugodna

Vaš dragi nije zainteresovan za ono što mu govorite i vidno se dosađuje?

 Foto: Shutterstock

To je i više nego očit znak da je postao ravnodušan prema vama. Ako primetite da se silno trudi da vezu učini zanimljivom, znači da nešto nije u redu. 

Ne pokazuje interes za ljude koji su vam važni

Ako mu nije stalo do vaših dragih prijatelja ili porodice, velika je verovatnoća da mu nije stalo do vas. Ako nekog zaista volimo, onda se pokušavamo svideti i njegovoj okolini. Ili ste mu dosadili ili jedino što želi jeste zavući vam se povremeno u gaćice.