Opčinite osobu sa kojom idete na "dejt"- Ovo su 7 sigurnih znakova da se dopadate osobi sa kojom ste izašli

Opčinite osobu sa kojom idete na „dejt“- Ovo su 7 sigurnih znakova da se dopadate osobi sa kojom ste izašli

Prvi sastanci su uvek propraćeni tremom, bez obzira na to koliko ste se psihički pripremili. Ukoliko ste na dejtu i ne znate da li se sviđate suprotnoj strani, ispratite ove znake.

Foto: Shutterstock

Sa ublažavanjem ograničenja za korona virus i vraćanjem stvari u normalu, zabavljanje se konačno vraća, pa će vam biti drago kada saznate da smo za vas saznali koje znake treba da pratite kod druge osobe, da biste saznali da li joj se sviđate.

Sedam znakova da se nekome sviđate

1. Kontakt očima

Kontakt očima je jedan od ključnih znakova povezanosti i može biti važan pokazatelj da li zanimate svog partnera na ljubavnom sastanku, ali i inače.

Ako se nekome dopadnete, gledaće vas kada ćaskate, održavati kontakt očima i neće očima tražiti telefon ili sat iza vaših leđa.

2. Brzina disanja

Način na koji diše u vašem prisustvu snažan je pokazatelj toga kako se oseća prema vama i da li je opušten u tom trenutku.

Foto: Shutterstock

3. Pozicija ruke

Način na koji postavlja ruke može biti još jedan pokazatelj kako se oseća na sastanku, a u zavisnosti od položaja može videćete da li je nezainteresovan, uzbuđen ili opušten.

Skrštene ruke otkrivaju čoveka koji ima neku tajnu ili odbrambeni stav. Idealno pozicioniranje je da nečije ruke budu u prirodnoj, opuštenoj poziciji, pored tela.

4. Pozicioniranje kukova

Otvoreno držanje tela je odličan pokazatelj, pogotovo ako su celim telom okrenuti ka vama. Ukoliko oponašaju vaš položaj, kao u ogledalu, to znači da su već očarani vama.

Takođe, činjenica da vam se približavaju telom je očigledan znak da se sviđate toj osobi. 

Foto: Shutterstock

5. Dodirivanje kose

Ako neko na sastanku stalno dodiruje kosu, to je dobar znak. Osaba vam podsvesno stavlja do znanja da joj se sviđate i da je spremna za koketiranje.

Ukoliko osoba preko puta stola nema kosu, obično će dodirivati ogrlicu ili šal.

6. Zubi koji se sve vreme vide

Širok osmeh sve vreme, zubi u prvom planu - ovoj osobi se dopadate toliko da ne može da se obuzda.

7. Smeh

Često se kaže da možete reći da li se nekom sviđate ako se smeje vašim lošim šalama. Ovo je univerzalno pravilo kada smo na dejtu.  Smeh i kikotanje su siguran znak da sve ide kako treba.