Oprostili su prevaru svojim partnerima i ovo su bile posledice

Oprostili su prevaru svojim partnerima i ovo su bile posledice

Šta posle preljube? Da li je to kraj ljubavi ili novi početak za partnere od kojih je jedan pregazio zakone vernosti?

 Foto: Shutterstock

Oni su neverstvo iskusili na svojoj koži i otkrili šta se sa njihovom vezom desilo nakon toga.

Priča broj jedan

 Foto: Shutterstock

"Oprostila sam mu jer sam ga mnogo volela, iako mu više nisam verovala i znate šta? Ponovo me je prevario".

Priča broj dva

 Foto: Pikwizard

"Oprostio sam joj jer se radilo samo o slikama, a onda me je prevarila sa mojim prijateljem i na kraju sam saznao da je za pet meseci spavala sa njih 30".

Priča broj tri

 Foto: Shutterstock

"Mislila sam: "Svako greši", ali kada te jednom prevari, varaće te uvek. Raskinuli smo, a on je za četiri godine prevario pet žena, među njima i moju prijateljicu i rođaku. Da, sve ih je upoznao zahvaljujući meni".

Priča broj četiri

 Foto: Shutterstock

"Dao sam sam joj drugu šansu, ali nisam uspeo da se izborim sa nesigurnostima. Ne preporučujem ikome da pruža drugu šansu nakon preljube".

Priča broj pet

 Foto: Shutterstock

"Kada me je prevario, bila sam trudna, drugi put, i borila se sa gubitkom majke koja je preminula od raka mozga. Mogao je da bude sa mnom umesto što je slobodno vreme koristio za seks sa drugim ženema".

Priča broj šest

 Foto: Shutterstock

"Bili smo pet i po godina u vezi. Više puta me je prevario, svaki put sam ga uhvatila na delu. Praštala sam mu jer je u svemu drugom bio sjajan. Imamo dvoje dece i divan je otac. Razumela sam ga na neki način jer je imao veoma teško detinjstvo, ali sam u jednom momentu shvatila da gubim sebe. Ostavila sam ga i nije mi lako mada se osećam slobodno. Nadam se da će naći rešenje za svoje probleme".

Priča broj sedam

 Foto: Shutterstock

"Prevario me je sa kolegincom sa posla. On je takav, pun razumevanja za druge, laka meta. Ona je imala problem, a on joj se ponudio kao rame za plakanje. Molio me je da ga ne ostavim, otišli smo na bračnu terapiju i uvideli da u našem odnosu ima problema kojih ni nismo bili svesni. Preljuba mi je spasla brak".