Ova fotografija je postala primer prave ljubavi i inspiracija ljudima širom sveta

Ova fotografija je postala primer prave ljubavi i inspiracija ljudima širom sveta

Fotografija para koji je u braku 47 godina i koji je dva puta pobedio karcinom, postala je primer istinske ljubavi. Ljubav između 70-godišnjeg Marvina Bruingtona i 67-godišnje Vande Bruington fotoaparatom je ovekovečila njihova ćerka Amber Robinson, koja se bavi fotografisanjem venčanja. 

 

A post shared by Images by Amber Robinson (@imagesbyamberr) on

"Da budem iskrena, često nakon venčanja razmišljam o danima, nedeljama ili godinama koje slede. Zato danas sa vama delim fotografije koje pokazuju kako godine nakon venčanja izgledaju kada postoji prava ljubav. Ovo su moji roditelji, u braku su 47 godina, dva puta su pobedili rak. Podigli su dve kćerke. Zajedno su bili siromašni i bogati. Hranili su, štitili i savetovali brojne izgubljene duše. Tako sam ponosna što ih nazivam mamom i tatom. Oni su stalni podsetnik da je venčanje samo jedan dan, ali da je brak zauvek. Ako ste jedan od milion zaljubljenih ili možda jedno od milion slomljenih srca kome treba podsetnik da je ljubav večna, volela bih da ovo podelite kako bi moji roditelji znali da su inspiracija svima koji žele, veruju ili su zaljubljeni", napisala je Robinson. 

Amber priznaje da nije uvek bila oduševljena zaljubljenošću svojih roditelja i da je njoj i njenoj sestri bilo "odvratno" da gleda kako se njihovu roditelji stalno grle i ljube. 

"Odrastale smo i uz realnu sliku ljubavi - moj otac ima multiplu sklerozu i dva puta je preživio rak prostate, a majka mu je bila podrška", navela je Robinson. 

Marvin i Vanda su se upoznali 1968. godine na Livingston koledžu u Salsburiju. Marvin je bio fudbalska zvezda i veliki zavodnik, dok je Vanda bila sramežljiva devojka iz malog planinskog grada, ali mu je zapela za oko. Venčali su se 1970. godine, a zatim 10 godina borili sa neplodnošću.

Izvor: B92

Zatvoreno za komentare.