Ovako izgleda savršena žena u očima muškarca!

Ovako izgleda savršena žena u očima muškarca!

Koliko god mi žene verovale da smo značajno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg pola imaju tačne parametre koje njihova savršena žena treba da ima.

Photo: Unsplash

Muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sledećim poljima.

Samopouzdanje

Photo: Shutterstock

Muškarci vole žene sa stavom i mišljenjem. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih reči.

Osim toga, nemojte pred muškarcima da se žalite na svoje fizičke mane i da ukazujete na njih. Nema ništa lepše od žene koja se odlično oseća u svojoj koži i ne boji se da to pokaže. 

Smisao za humor

Photo: Shutterstock

Ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svetlosti. 

Poštovanje privatnosti 

Photo: Shutterstock

Morate da odolite želji da mu čitate poruke i nemojte da ga sprečavate da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu vreme u kojem ćete raditi nešto što obično ne radite zajedno. Kada vaš parner, na primer, ode s društvom na fudbal, iskoristite to vreme za male spa rituale kod kuće. 

Zanimljive osobine

 Photo: Shutterstock

Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem. Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru. 

Tajanstvenost i nepredvidivost

Photo: Shutterstock

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Prijatno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte da odajete sve svoje tajne.

Čvrst karakter 

Photo: Shutterstock

Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravi karakter i budite odane same sebi. Nikom nije prijatno kada shvati da je određeno vreme proveo s glumicom. 

Osmeh 

Photo: Shutterstock

Poslednje na spisku, ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi veštačkog osmeha može da popravi raspoloženje i pretvori taj izveštačeni u iskreni osmeh.

Smejte se što češće, a da bi se osećali potpuno opušteno i prijatno, držite oralnu higijenu na visokom nivou. 

Zatvoreno za komentare.