Ove 3 stvari su dovoljne da saznate da li je stvoren za vas!

Ove 3 stvari su dovoljne da saznate da li je stvoren za vas!

Poverenje je najvažnije u svakom odnosu, ali nažalost ponekad dolazi i do sumnje.

Ponekad je sumnja u iskrenost i ozbiljnost osećanja vašeg partnera sasvim normalna, pogotovo ako želite da budete sa njim dugo vremena. Ne kažemo da ne treba da verujete jedno drugom, ali ako dozvolite sebi da pažljivije pogledate neke stvari koje vaš partner radi - samo ćete imati koristi od toga.

Mi smo

"Mi smo" - veoma važna zamka. Bar zato što to znači dvoje ljudi, a ne jedan. Stoga, ako vaš dečko ne koristi "mi" kada nešto govori svojim prijateljima ili porodici verovatno da tako i ne oseća. Naravno, on ne bi trebalo da govori "mi" odmah nakon trećeg izlaska, ali ako se viđate nekoliko meseci - to je sasvim normalno.

Verujte, neko ko zna u svom srcu da ste "par", ova transformacija će se dogoditi nesvesno, sama po sebi. I to je tajni znak da vas voli, čak i ako se još nije usudio da to prizna.

Reakcije

Sjajno je ako se vi i vaš partner ne umorite od pronalaženja tema za razgovor, smejete se međusobnim šalama ili razmatrate melodrame nakon gledanja. Međutim, pogledajte svog partnera kada počnete da diskutujete o ozbiljnijim planovima, na primer o zajedničkom vikendu.

Predložite fantaziranje o vašem budućem životu ili zatražite pomoć koja zahteva njegovo aktivno učešće. Onda je sve jednostavno: samo posmatrajte. Njegova reakcija će vam reći sve o namerama i vašem odnosu bolje od bilo koje reči.

On je nepouzdan

Na primer, danas može biti sa vama, sutra da ne odgovara na pozive i sms poruke, a za nekoliko dana - da se pojavi kao da se ništa nije dogodilo. Ili se gubi u pretpostavci - ko ste vi za njega uprkos činjenici da ste bili zajedno nekoliko meseci.

Zapamtite: momak koji voli devojku ne dozvoljava joj da razmišlja i pati od neizvesnosti i usamljenosti. On će biti uvek tu za vas, čak i kada postoje problemi. U stvari, posebno kada imate problema.

Zatvoreno za komentare.