Ove komplimente svaka žena želi da čuje od svog muškarca - i to ne samo na početku veze!

Ove komplimente svaka žena želi da čuje od svog muškarca – i to ne samo na početku veze!

Istraživanja kažu da, za razliku od žena, koje postojano udeljuju komplimente, muškarci sa njima preteruju na početku veze, dok ih, kako odnos jača, izostavljaju, smatrajući ih podrazumevanim.

Photo: shutterstock

Ipak, svakome je, s vremena na vreme, potrebna verbalna potvrda. Ove komplimente većina žena voli da čuje, ili ih željno očekuje:

Vau, bilo je odlično!

Photo: Pexels

Bilo da se odnosi na ukusnu večeru, ili ludu strastvenu noć, žena voli da zna da je muškarac ne shvata zdravo za gotovo, i da pokazuje oduševljenje onim što je za njega učinila.

Ne bih promenio nijednu stvar na tebi

Photo: shutterstock

Iako svi znamo da niko nije savršen, žena voli da čuje da je volite onakvu kakva jeste i da je smatrate najboljom ženom za sebe.

Izgledaš fantastično

Photo: shutterstock

Nemojte dozvoliti da prođe nedelju dana, a da svojoj devojci ili ženi ne kažete da izgleda fantastično. Ovo je posebno važno ako ste duže u vezi ili u braku, jer je sigurno da ste joj tako nešto često govorili na početku, i da se ona toga itekako seća.

Nova frizura je odličan izbor

Photo: Pixabay

Muškarci, nikada nemojte propustiti da pohvalite promenu na svojoj devojci. Tačnije, nemojte propustiti da je primetite. Svaka promena nosi nesigurnost, te je potrebno da je podržite u ovim malim kriznim situacijama.

Ako niste sigurni kako da ispratite sve promene koje vam promiču, slušajte je pažljivo – uvek će vam nagovestiti neki plan promene, i vrlo brzo ćete je primetiti.

Ja znam da ti to možeš

Photo: Unsplash

Ovo je rečenica koja je svakome od nas potrebna, posebno od bliskih ljudi.

Žene su često na različitim poljima svog života izložene velikim iskušenjima i teškim zadacima, i više od svega im je potrebno da njihov partner pokaže da veruje u njihove sposobnosti.

Ulepšavaš mi svaki dan

Photo: shutterstock

Ženi je važno da se pored svog muškarca oseća voljeno, ali i mirno. Važno joj je da zna da mu odgovara i prija, i da je, kao i na početku veze ili braka, ona i dalje osoba kojoj se raduje nakon svih teškoća koje donosi svaki novi dan.

Zatvoreno za komentare.