Neobične stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Ako mislite da je muškarcima kod žena privlačno lice, besprekorno telo i doteran izgled, onda ste se prevarili. Ispitivali smo i došli konačno do neverovatnih i neočekivanih zaključaka:

Foto: Shutterstock

Raščupana kosa

Ne treba trošiti previše vremena u frizerskim salonima jer muškarce često više privlači blago rasčupana kosa, nego idealne i neprirodne lokne.

Odličan apetit

Jeste da dijete popravljaju liniju, ali nikako ne popravljaju odnose. Mnogi muškarci smatraju žene koje imaju dobar apetit vrlo privlačnim. Na taj način one pokazuju svoju sigurnost u sebe. Ali, naravno, treba imati u svemu meru.

Naočare za vid

Ne može se reći da je u školi ovaj detalj mnogo pomagao. Čak naprotiv. Međutim, kod odraslih, naočare ostavljaju sasvim drugi utisak. Obično se devojke sa naočarima za vid muškarcima čine nezaštićenim i slabim, što dodatno budi muškost u njima. Ili naprotiv, izgledaju uvereno i nezavisno. U svakom slučaju - naočare nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Shutterstock

Bez šminke

Muškarci vole da vide devojku sa blagom šminkom ili bez, jer im je ta lepota jednostavnija za shvatanje. Uostalom, žene bez šminke su retkost i u medijima i na ulici.

Stomačić

Ne jurite za modom, jer trbušni mišići nemaju šta da traže na ženskom stomaku. Kao što je jednom rekla Merlin Monro: - Žena bez stomačića je kao stan bez nameštaja.

Bose noge

Nekada su muškarci mogli samo da maštaju o bosim nogama devojaka jer se taj deo tela nikad nije pokazivao javnosti. Verovatno je to ostalo u podsvesti muškaraca, pa im i sada prija oku.

Foto: Shutterstock

Suknje

Lepršave suknje nisu ništa manje atraktivne od mini suknji. Šta više, bude maštu!

Jutarnje protezanje

Za muškarca nema ništa seksualnije od devojke u kućnoj odeći koja se proteže. Tako im izgledaju nezaštićeno i nekako blisko.

Trag od kupaćeg

Ovi tragovi stalno dovode na muku ženski pol. Međutim, muškarcima se to baš dopada. Kontrast bele i tamne kože nekako izgleda dodatno "golo" i privlačno.

Pročitaj još