Ovih 7 stvari muškarci krišom rade kada žene nisu kod kuće!

I muškarci i žene imaju potrebu da se posvete sebi i svojim interesovanjima, što je veoma zdravo. Svi imamo svoje male rituale koji nam pomažu da se opustimo, ali ženski rituali se dosta razlikuju od muških.

Photo: Pexels

Muškarci otkrivaju šta rade kada žene nisu u blizini!

Hodaju goli 

Photo: Pexels

Ništa ne može da im zameni taj osećaj slobode dok hodaju kućom goli kao od majke rođeni. Ne vole da se osećaju sputano i jedva čekaju prvu priliku da sve skinu sa sebe.

Provode vreme u WC-u

Photo: Pexels

Ni jednoj ženi još uvek nije jasno zašto naše „jače polovine“ toliko vole svoje WC šolje i koja je to tajna veza između probave i čitanja. Nekada su muškarcima društvo u WC-u pravile novine, a danas to uglavnom rade tableti i mobilni telefoni.

Dovode svoju ekipu

Photo: Pexels

Iako u trenucima paranoje muška druženja zamišljamo kao ludovanje uz velike količine alkohola i razgolićene žene, muškarci najviše vole da dovedu svoju ekipu kod kuće i igraju igrice uz pivo. Urbana legenda kaže da o ženama uglavnom ne pričaju i nikada se ne upuštaju u analize svojih veza.

Jedu čudne stvari 

Photo: Pexels

Ovo i nije velika tajna jer smo uglavnom navikle na sulude gastro kombinacije koje muškarci vole. Majonez uz sve i na svemu ili presecanje slatkog zalogaja teglom feferona nisu nikakva novost. 

Pevaju uz omiljenu muziku i gledaju omiljene serije

Photo: Pexels

Ako vam se muzički ukusi ne podudaraju, velika je verojatnost da vaš partner koristi vaše odsustvo kako bi napokon glasno slušao muziku koju voli. Isto važi i za sve one serije koje vi ne podnosite. 

Ispijaju pića sačuvana za posebne prilike

Photo: Pexels

Naši buntovnici bez razloga potajno zaviruju u zalihe alkohola koje čuvamo za goste. Sada znate gde nestaju sva ona fina vina i domaće rakije. Na meti nisu samo slatki likeri jer „to nije alkohol, već voćni sok za žene“.

Isplaču se

Photo: Pixabay

Patrijarhalno društvo ih odmalena uverava da su suze rezervisane samo za ženski rod i zato uglavnom plaču samo kada su sami.

Pročitaj još