Ključni znak koji pokazuje da veza nema budućnost

Ključni znak koji pokazuje da veza nema budućnost

Jedno nedavno istraživanje sprovedeno među pripadnicama lepšeg pola pokazalo je da je jedna stvar ključni razlog raskida veze s njihove strane.

Iako to nije bio jedini odgovor na pitanje kada i zašto su odlučile da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, većina je navela upravo taj razlog.

Radi se o tome da su shvatile da im više nije nimalo zabavno da provode vreme s partnerom, dok su pre jedva čekale takve trenutke.

Dakle, ako se u poslednje vreme često nalazite u situaciji u kojoj smišljate izgovore da se ne vidite sa svojim partnerom, to je prvi znak da se vašoj vezi bliži kraj.

Devojke koje je obuhvatilo istraživanje taj su znak nazvale "prvim alarmom" na koji biste definitivno trebale da obratite pažnju i nipošto ga ne biste smele zanemarivati.

Neke od njih su vrlo brzo nakon toga prekinule svoju vezu, dok su druge priznale kako su produživale agoniju čekajući da im u život uđe neko nov i zbog straha od samoće. Deo njih je priznao i kako su se ponašale užasno u nadi da će ih partner ostaviti prvi.

Iako ćete raditi po svom, setite se kako biste sigurno volele da partner razgovara s vama o svojim osećanjima, kakva god ona bila, jer to je najkorektnije što može učiniti u takvoj situaciji. Upravo tako biste trebale da uradite i vi same, ako želite da budete fer.

Zatvoreno za komentare.