Ovo je prava istina zašto vas žene varaju

Ovo je prava istina zašto vas žene varaju

Ako ste oženjen muškarac i čitate ovo postoji velika šansa da vas supruga vara, a pravi razlog tome nije ono što biste očekivali.

Foto: Shutterstock

Poslednje istraživanje vezano za prevare došlo je do rezultat da čak 15 odsto udatih žena vara svoje muževe.

Blogerka i pisac, Nadi Bokodi, kaže da je prava cifra, prema njenom mišljenju mnogo veća od toga iako nam je još uvek teško da "svarimo" žensku prevaru.

Kada sam poslednji put pričala o svojim neverstvima dobila sam i pretnje smrću pa sam morala da ugasim naloge na društvenim mrežama.

Istina je je broj žena koje varaju porastao s vremenom pa su se gotovo izjednačile sa muškarcima.

Foto: Shutterstock

Poslednje istraživanje još pokauje kako muškarci danas gotovo da ne uspevaju da osete žensku prevaru jer se vode rečenicom da žene ne tragaju za seksom kao muškarci kada već imaju sigurno okruženje.

Ono što mnogi muškarci ne shvataju je da žene uživaju i žele seks baš kao i muškarci, ako ne i više. Čak 59 odsto žena je u jednoj studiji priznalo da bi želelo više seksa u vezi nego što ga trenutno ima.

Sve dok muškarci budu nipodaštavali ženski seksualnost i ne razumevali je biće prevara.

- Moj savet muškarcima je da se trude da održe određeni nivo seksualne povezanosti sa ženom i da uvek pronalaze nove načine da je čine privlačnom i voljenom. Ako vi to ne budete radili, velika je mogućnost da će se naći neko ko hoće, savetuje Nadia.

Ostavi komentar