Parovi otkrivaju najtrivijalnije svađe koje su imali

Parovi otkrivaju najtrivijalnije svađe koje su imali

Zajednički život ne bi bio tako zabavan da nema urnebesnih svađa oko trivijalnih stvari. Jeste da se vi u tom trenutku potresete i nervirate ali kada prođe i osvrnete se nazad, smejaćete se do suza.

Photo: Unsplash

Žene okupljene na stranici "Mumsnet" iskusile su takve svađe, a svoje iskustvo su odlučile da podele i sa ostalima.

Izdvojili smo 10 najzanimljivijih koje će vas sigurno nasmejati:

Za najgoru svađu u naših 15 godina zajedničkog života kriv je ananas.

Photo: Pixabay

Smatram da se ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolute. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolute zajedno sa korom.

Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru sa svog parčeta. Čitavo veče nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

Igrali smo Monopol!

Photo: Pixabay

Muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima.

Momačko veče.

Photo: Unsplash

Skoro da smo raskinuli kada sam išla po njega sa njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela sam da uključim navigaciju tokom vožnje jer je on bio mnogo pijan, ali on je to doživeo kao da nemam poverenja u njega.

Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije sećao.

Pleh za kolače.

Photo: Pexels

Najveću i najtrivijalniju svađu imali smo zbog pleha za kolače. To mi je bio najbolji pleh, a on ga je strugao nožem. Proveo je noć u drugoj sobi.

Komadić tosta.

Photo: Pixabay

Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve se završilo tako što je on uzeo stari teški televizor i na rukama ga nosio nazad svojoj mami.

Kućni ljubimac.

Photo: Pexels

Proveli smo pola sata svađajući se oko toga da li smo nekad imali kućnog ljubimca, a jesmo.

Muž je prihvatio moju stranu priče tek kada sam mu predložila da ode u dvorište i iskopa njegove ostatke, kako bih mu dokazala da sam u pravu.

Rotiranje nameštaja.

Photo: Pixabay

Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stepeni i moramo nastaviti dalje. Usledila je ogromna svađa i vikanje.

Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

Badem.

Photo: Pexels

Imali smo spektakularnu svađu pred Božić zbog badema u kolačima. Kulminiralo je kada je muž krišku hleba bacio prema vratima, a ona se odbila i pogodila me u glavu. Uzvratila sam mu pretnjom o razvodu braka.

Piletina.

Photo: Pixabay

Danima nismo pričali zbog piletine. Kada sam sekla piletinu za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam mnogo ljuta zbog toga.

Začin.

Photo: Pixabay

Posvađali smo se zbog bočice za začin. On je uvek tražio najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine.

Naravno da se vratio kući sa jeftinijom paprikom. Još uvek se naljutim kada se toga setim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Zatvoreno za komentare.