Posle razvoda ili raskida - 4 rečenice koje pomažu da nađete sreću

Posle razvoda ili raskida – 4 rečenice koje pomažu da nađete sreću

Citati indijskog gurua koji će vam "popraviti um", otvoriti vidike i pomoći da ponovo budete srećni posle razvoda ili raskida. Ove rečenice mogu pomoći da nađete sreću.

Foto: Shutterstock

Psiholozi tvrde da ljudi razvod doživljavaju isto kao smrt člana porodice. Patnja u tim momentima je razumljiva. Iako se čini da se radost nikad neće vratiti, to nije istina.

Da biste lakše savladali raskid ili razvod, pročitajte mudre misli Radžiš Ošoa, indijskog gurua: "Ako mislite da vam voljena osoba može dati radost, onda se duboko varate. U trenutku kada to pomislite, postajete vampir koji pokušava da isisa radost iz druge osobe".

Ove rečenice će vam pomoći da nastavite dalje posle razvoda ili raskida ljubavne veze:

1. "Ne zatrpavaj se živ pod ruševinama neispunjenih nada".

Da, neprijatno je suočiti se sa odbijanjem. Ali ovo je samo jedan scenario i jedna osoba. Tvoj život ide dalje.

2. "Ne prebacujte odgovornost za svoju sreću na drugu osobu."

Ako ste sada tužni, loše vam je, teški ste i usamljeni, onda ne treba kriviti nekoga ko ne želi da vas usreći. Umesto toga, zapitajte se šta još možete da uradite da biste se osećali srećno.

3. "Mnogo zavisi od pravog fokusa pažnje"

Bolje je da se ne fokusirate na činjenicu da trenutno niste zajedno sa nekim, već na činjenicu da želite da se osećate dobro.

4. "Imate apsolutno sve što je potrebno da živite i budete srećni"

Sada je sve u redu sa tobom. Imaš sve uslove za sreću, samo sledi svoj put. Idi dalje. Ne razmišljaj o tome šta bi bilo kada bi bilo. Pusti i živi.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.