Postoje naznake - 5 suptilnih znakova da će vas uskoro zaprositi

Postoje naznake – 5 suptilnih znakova da će vas uskoro zaprositi

Nije tajna da je prosidba težak zadatak za svakog muškarca i da može da mu prouzrokuje mnogo stresa. Ovo su 5 suptilnih znakova da će vas uskoro zaprositi!

Foto: Shutterstock

Ako mislite da se vaš dečko sprema da vas zaprosi, obratite pažnju na ove signale. Ako se ovi znakovi pojavljuju znači da je prosidba na putu.

Ovo su pet znakova da će vas dečko uskoro zaprositi:

1. Ne prestaje da priča o budućnosti

Ako želi da zaprosi, vaš dečko bi mogao da spomene vašu vezu i da vam postavi pitanja o tome gde se vidite u budućnosti. Mogao bi da se fiksira na dublje probleme nego inače, kao što su rađanje dece, kupovina kuće i otkrivanje vaših karijera.

Verovatno želi da razgovara o ovim stvarima, jer hoće da se uveri da ste čvrsto posvećeni vezi. Ako već praktikujete navike za stvaranje čvrste veze, ne bi trebalo da brinete.

Međutim, brak je doživotna obaveza, tako da bi to što vaš partner izražava zabrinutost zbog vaše veze mogao biti znak da je spreman da se smiri.

2. Uvek deluje nervozno

Prosidba je jedan od najnervoznijih trenutaka u životu svakog muškarca, tako da je verovatno da će vaš dečko izgledati uznemireno ako uskoro planira da postavi pitanje.

Uz svu njegovu anksioznost, živce i znojenje, najverovatnije ćete moći da primetite i druge male promene u njegovom ponašanju.

Šanse su da će vam stalno govoriti koliko vas voli i koliko ste vredni u njegovom životu, čak i više nego obično. Svaki muškarac koji prolazi kroz fazu „predlog“ biće ranjiv sa vama, pa se pobrinite da zna da vam je stalo do njega isto koliko i njemu do vas.

3. Počinje da doteruje svoj izgled

Ako vaš partner razmišlja da zaprosi, možda će se usredsrediti na to da izgleda najbolje što može.

Ako izgleda dodatno elegantno sa novom garderobom kako bi prilagodio svoj stil ili novim kompletom za brijanje i proizvodima za nadogradnju svoje nege, možda želi da pokaže da ulaže isto toliko truda kao i na početku veze.

Takođe bi možda želeo da izgleda što bolje ako je unajmio fotografa da zabeleži veliki trenutak.

Foto: Shutterstock

4. Planira skupo putovanje za kasnije

Uobičajeno je da muškarci zaprose devojke dok su na odmoru sa svojim partnerima. Na kraju krajeva, da li postoji romantičnije mesto od plaže tokom zalaska sunca ili ulica romantičnog evropskog grada?

Dakle, ako vaš dečko počne da priča o planiranju odmora za „par“ negde raskošno, to bi moglo biti zato što želi da postavi pitanje na egzotičnom mestu. Ako se vaš dečko troši na skupi odmor za ovo leto ili jesen, nešto magično može biti na horizontu.

5. Počinje da brine o svojoj ušteđevini

Venčanja su skupa, a isto tako i verenički prsten. Ako primetite promenu u štednim navikama vašeg muškarca, možda se sprema da kupi prsten. U zavisnosti od životnih preferencija vašeg dečka, njegove navike potrošnje mogu kasnije da signaliziraju ponudu.

Na primer, ako on inače voli da provodi vreme sa vama u gradu, shvatite da je noćni sastanak možda način vašeg partnera da pazi na svoj bankovni račun. Ako primetite ove navike, ohrabrite njegovo novo ponašanje, posebno ako planirate da kažete „da!“

Izvor: 24sedam

Zatvoreno za komentare.