Postoje naznake - ovo su znakovi da je prijatelj zaljubljen u vas!

Postoje naznake – ovo su znakovi da je prijatelj zaljubljen u vas!

Ovde su znaci koji će vam pokazati da je vaš najbolji prijatelj zapravo ludo zaljubljen u vas. Ovo su nekoliko znakova da je prijatelj zaljubljen u vas!

Foto: Shutterstock

Za početak, ovaj momak stalno postavlja pitanja o drugim momcima. Sasvim je normalno da vaš drug pita kako je bilo na sastanku, ali ako vas stalno pita o tome i želi detalje - možda postoji nešto drugo!

Takođe, ljudi oko vas uglavnom misle da ste vas dvoje par. Vaš prijatelj može davati te vibracije i možda se čak i ponaša kao da ste pravi par! Ujedno, vi i izlazite kao da ste par, odnosno on vas uvek pita da izađete i da budete sami vas dvoje.

Vaš prijatelj vas često grli, dugo i strastveno, a pritom nikad ne pominje druge devojke. On nikad ne pominje druge devojke jer nema drugih devojaka osim tebe. Zar nije čudno da on ne može naći bilo koju devojku do danas?

Ne zaboravimo da pomenemo da vas on verovatno i poziva sve vreme, te da vam stalno šalje sms poruke ili se redovno javlja na društvenim mrežama.

A kada je teško - eto njega, uvek je tu da vas podrži i oraspoloži ako je potrebno. On jednostavno zna šta treba da uradi da se osećate bolje!

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.