Postoje suptilni znakovi - ovo su signali koji govore da je vezi došao kraj!

Postoje suptilni znakovi – ovo su signali koji govore da je vezi došao kraj!

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms je za "Daliy Mail" objasnila suptilne znakove koji bi mogli da ukazuju da je vašoj ljubavnoj vezi došao kraj.

Foto: Shutterstock

Džejms je kazala da ovi znakovi možda ne znače da ćete biti ostavljeni, ali bi mogli da daju nagoveštaj o energiji koju možda dobijate ili da su se stvari u vašoj vezi promenile. 

Iako kažu da vreme leti kada se zabavljate, jednako je istina i suprotno, a ako ste u vezi koju želite da prekinete, dani neće baš proći brzo. Zato Džejms kaže da je jedan od glavnih znakova na koje treba obratiti pažnju jeste da partner izvodi rituale koji signaliziraju da su nestrpljivi, poput tapkanja prstima.

To bi mogao biti signal da im je dosadno i da bukvalno broje sekunde dok se sve ne završi.

Ovo su znakovi da je vašoj vezi došao kraj!

Postavljanje barijera

Ovo je jedan od velikih faktora govora tela prema rečima stručnjakinje, koja je kazala da će parovi biti veoma srećni što su bliski. Međutim, kada se sve završi, istina je suprotna jer će neko ko želi da raskine držati distancu i početi da postavlja barijere.

To može biti držanje torbe na strani bližoj vama tako da ih ne možete držati za ruku ili preklapanje njihovih ruku tako da ne možete ostvariti fizički kontakt.

Konstantno korištenje telefona

Naši telefoni nam omogućavaju da izgledamo zauzeto, a da ne moramo da komuniciramo sa osobom u sobi sa nama, tako da bi ovo mogla biti "majka svih prepreka" koje ukazuju na to da partner više ne želi da komunicira sa vama.

Istina je u očima

Džejms je rekla da su oči osobe najizrazitiji deo tela, pa ako naša tela imaju jezik, onda bi naše oči mogle da viču. Izbegavanje kontakta očima je loš znak ako želite da se vaša veza nastavi, kao da izgleda da vaš partner želi da vas ne gleda, što zaista ne može biti pozitivno.

Iznenadna hladnoća vašeg partnera može biti znak da oni znaju da je vezi došao kraj i u suštini ne vide smisla u razgovoru sa vama.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.