Postupci na početku veze koje bi trebalo da izbegavate

Postupci na početku veze koje bi trebalo da izbegavate

Iako svi želimo partnera koji je brižan, pouzdan i koji čini sve kako bi nas razveselio i pokazao koliko mu je stalo, ponekada je bolje postupno otkrivati emocije i ne preterivati s brigom. Ovo su postupci na početku veze koje bi trebalo da izbegavate.

Foto: Shutterstock

Sledeći postupci ne bi trebalo da se uvode u rutinu već na početku veze, jer bi mogli da uplaše vašeg partnera, od preranog vezivanja, za koje oni još možda još uvek nisu spremni:

1. Prerano izjavljivanje ljubavi

Ljubav je predivno osećanje, međutim i za predivne stvari postoji pravo vreme. Ne bi trebalo da prerano izgovorimo: volim te, jer može zvučati neiskreno, možete vrlo lako oterati partnera od sebe jer to što vi zapravo osećate na samom početku veze nikako nije ljubav, već zaljubljenost.

Priče o tome kako je on vaša srodna duša, ili kako vi znate da ga volite ostavite po strani barem neko vreme i dobro razmislite i preispitajte svoja osećanja, jer vas krupne reči često mogu uvaliti u tešku situaciju i naći se u raskoraku sa vašim pravim osećanjima.

Foto: Shutterstock

2. Previše informacija na prvom dejtu

Intimne priče o vama i vašoj porodici zadržite za sebe sve dok ne budete sigurne da je reč o ozbiljnoj vezi. Poštujte i svoju i tuđu privatnost i nikada nemojte odavati baš sve o sebi. Osobi koja tek započinje odnos sa vama, biće mnogo zanimljivije da vas postepeno upoznaje, uostalom jedna od glavnih osobina zavodljivih žena svakako je tajanstvenost.

3. Preterano učestalo dopisivanje

Iako je početak veze vrlo uzbudljiv period, pokušajte da se kontrolišete i nemojte preterivati sa slanjem poruka jer bi mogle postati poprilično naporne drugoj osobi i nemojte insistirati da stalno provodite vreme zajedno. Ne želite da se vaš partner oseti kao da ga gušite već na samom početku.

Foto: Shutterstock

4. Ljubomora

Ključna stvar uspeha u svakoj vezi definitivno je poverenje i bitno je da već na samom početku oboje budete iskreni i pokažete jaku volju da vaš odnos uspe, zato dajte sve od sebe i pokušajte da u ovaj odnos uđete otvorene i bez nepotrebnih sumnji.

Zatvoreno za komentare.