Pravilo "tri meseca" - da li je presudno za budućnost veze?

Pravilo „tri meseca“ – da li je presudno za budućnost veze?

Neke stvari u životu ne treba siliti, posebno ne ljubav. Da li je pravilo "tri meseca" presudno za budućnost veze ili pak možda i njen krah?

Foto: Unsplash

Nova veza u život svakog muškarca i svake žene donosi mnogo uzbuđenja. Vi ne poznajete partnera, a partner takođe malo šta zna o vama.

Da li je pravilo "tri meseca" presudno za budućnost veze ili pak možda i njen krah?

Zbog toga se mnogi ljudi pitaju koliko je vremena potrebno da zaista upoznate osobu sa kojom se viđate i želite vezu i možda nešto više?

Prema rečima profesionalne savetnice za veze Ane Morgenstern, tri meseca je sasvim dovoljno dug period koji će vam otvoriti životne vidike - da li ćete ostati zajedno ili će vašoj vezi u nekom trenutku doći kraj.

- Tri meseca u vezi je obično kada - ili podignete vezu na sledeći nivo i postanete ozbiljniji, ili odlučite da ljubav neće rasti i prekinete sve veze.

Savetnica takođe kaže da su tri meseca sasvim dovoljan period da saznate intimne stvari jedno o drugome, ali i da već počnete da razmišljate o budućnosti, čak i o zajedničkom životu.

Ako primetite da u ograničenom procesu upoznavanja (za tri meseca) niste kompatibilni, onda je vreme da svako svojim putem krene, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.