Primećuju i druge stvari pored fizičkog izgleda - ovo su stvari na koje muškarac obraća pažnju prilikom upoznavanja!

Primećuju i druge stvari pored fizičkog izgleda – ovo su stvari na koje muškarac obraća pažnju prilikom upoznavanja!

Prilikom upoznavanja, svaki muškarac će vas dobro osmotriti. I pri tome, ne mislimo isključivo na fizičko posmatranje. Tačno je da će ga vaši fizički "aduti" možda najpre privući. Međutim, to nije jedino što će ga zanimati. Ovo su stvari na koje muškarac obraća pažnju prilikom upoznavanja!

Foto: Shutterstock

Naime, iako možda ne deluju tako, muškarci su odlični posmatrači i veliki su detaljisti. Njima zaista ništa ne promiče. Pogotovo kada su žene u pitanju.

Pored toga što će "snimiti" sve vaše fizičke kvalitete, osmotriće i vašu ličnost, ali i neke detalje. Možda vam nikada ne bi palo na pamet da bi oni mogli biti važni, ali njima su od velikog značaja.

Zahvaljujući njima, oni prave kompletnu sliku o vama, a neke sitnice ih dodatno osvajaju. Dakle, na ovih nekoliko stvari će obavezno obratiti pažnju.

Način govora

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i "pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim "bebećim" glasom". To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

Osmeh

Svi "padaju" na lep osmeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmehnuti. Da li ste se ljubazno nasmejali ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmejali se "od uveta do uveta", jer je rekao nešto veoma smešno? Ovaj poslednji im je najdraži.

Smisao za humor

Vaš smisao za humor je kao vaše dete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da na vaše drugi treba da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, verovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

Zatvoreno za komentare.