Ovih 5 stvari biće privlačne vašem partneru iako vi mislite suprotno

Ovih 5 stvari biće privlačne vašem partneru iako vi mislite suprotno

Neke sasvim neočekivane stvari biće mu vrlo zanimljive. Ne "padajte" na predrasude, iskoristite savete.

Foto: Shutterstock

Ovih 5 stvari su mu veoma privlačne, iako nikad ne biste mislile da jesu.

Smeh je sve, samo ne greh 

Foto: Shutterstock

Američki naučnici dokazali su kako osmeh pozitivno utiče na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smeh je zaista lek – između ostalog i za ljubav!

Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne ili (isuviše) ozbiljne. 

Govorite tiho i nežno 

Foto: Pixabay

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Merlin Monro), momci će to vrlo brzo primetiti.

Uostalom, budete li pričali tiho, moraće da vam se opasno približiti kako bi vas čuo, a kad se onda u priču uplete i vaš parfem koji neće moći da ne primeti, sve vam je jasno... 

Vaša "muška" strana 

Foto: Shutterstock

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite s prijateljicama.

S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcioni film. 

Dama u crvenom

Foto: Shutterstock

Ako želite da vas muški rod primeti, obucite crvenu haljinu – naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u odeći bilo koje druge boje. 

Ne skrivajte obline 

Foto: Pixabay

Vaš dragi sigurno neće primetiti (niti vam zameriti) ona tri kilograma viška kojih se toliko želite rešiti pa u poslednje vreme tražite da ugasi svetlo pre vrućih igrica među čaršafima.

Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice.

Zatvoreno za komentare.