Promenite neke stvari - šta možete da učinite ako vaš muškarac nije romantičan?

Promenite neke stvari – šta možete da učinite ako vaš muškarac nije romantičan?

Možda ste oduvek sanjali da će vas momak koji bude ukrao vaše srce oboriti s nogu svojim šarmantnim gestovima. A šta možete da učinite ako vaš muškarac nije romantičan?

Foto: Shutterstock

Možda niste toliko išli u krajnost, ali ste smatrali da bi osoba sa kojom ćete biti u vezi ujedno biti i dovoljno romantična u duši da osmisli neki lep sastanak ili vas prijatno iznenadi malim znakom pažnje poput čokolade ili cveća.

Pa opet, šanse su da ste svoje srce dali nekom ko jednostavno nije zaljubljenik u romansu, jer istinu govoreći većina današnjih momaka je takva. To međutim, ne znači da stvari među vama neće funkcionisati.

Ali, znači da ćete morati da uložite malo dodatnog posla ako želite da budete srećni u svojoj vezi. U nastavku vam otkrivamo kako da se izborite sa ovom situacijom.

Budite iskreni po pitanju onog šta želite u vezi

Vaš momak jednostavno ne poseduje sposobnost čitanja misli, koliko god da se vama činilo da on zna šta je to što vi želite. On ne može da prodre u vaše misli i da zna da žudite za tim da vas izvede na večeru uz sveće ili da vas s vremena na vreme iznenadi buketom ruža, bez većeg povoda.

Iz tog razloga važno je da mu kažete šta vam je u glavi.

Nemojte da zanovetate i da prebacujete što vaš muškarac nije romantičan

Ako osoba nije romantična u duši, ona to jednostavno nije i to ne možete promeniti samo zato što vi to jeste i želite da on bude. To naravno ne znači da mu nije stalo do vas i da se ne može potruditi da vas usreći.

Vremenom uz dovoljno motivacije on bi mogao postati romantičniji nego što je bio, ali stalno zanovetanje vam u toj misiji neće pomoći. Ako mu nabacite osećaj krivice što se ne ponaša kao princ iz bajke, on bi vrlo lako mogao otići od vas.

Nikada nemojte da ga poredite sa bivšim

Ako nešto muškarci ne podnose, to je činjenica da je vaš bivši u bilo čemu bio bolji. Čak i da ste pre njega izlazili sa najromantičnijom osobom na svetu, to neće ni u najmanjem procentu doprineti tome da vaš sadašnji momak postane romantičniji.

Dakle, ne upadajte u ovu zamku i ni u kom slučaju nemojte da poredite svog sadašnjeg sa bivšim momkom. To može biti kritičan udarac na njegov ego, prenosi zenskimagazin.rs.

Preuzmite inicijativu u pogledu planiranja romantičnih iznenađenja

Ako vaš momak nije romantičan to ne znači da bi trebalo apsolutno da zaboravite na romantiku u svom životu. Baš naprotiv! Pokažite mu kako se to radi i isplanirajte različita romantična iznenađenja.

Vođen vašim primerima on bi mogao da dobije sliku o tome kako romantika izgleda i da vam uzvrati istom merom, jer postoje dobre šanse da se nikad nije upuštao u takvo nešto plašeći se da neće znati šta je potrebno da uradi da biste bili zadovoljni.

Zatvoreno za komentare.